středa 26. července 2017

Sklokeramická deska zanussi návod

Zanussi používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Některé informace mohou být.


Vaše voda na těstoviny, ohřátí polévky či jakýkoliv pokrm. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.

Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Sklokeramická varná deska Zanussi ZK 6LW bílá – český návod. Návod je nedílnou součástí výrobku. Hodnocení produktu:. Zanussi ZIT 64X český návod a manuál, uživatelská příručka varné desky Zanussi ZIT 64X ke stažení.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. To vám umožní vařit vodu a pokrmy ještě rychleji! Keramické varní zóny této varní desky se rozehřejí rychleji než litinové plotny.


SIEMENS plynová hořáků, elegantní krásná varná deska , velmi prostorná, s prostředním hořákem na větší hrnce nebo WOK (ještě máme nástavec na wok originál k desce, není na foto).

Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Nabídne varné zóny, z nichž je oválná dvouokruhová. SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA NÁVOD K OBSLUZE PHS610C PHS611C.


Vážený zákazníku, Děkujeme vám, že jste zvolil naši indukční sklokeramickou varnou desku. Přečtěte si pozorně tento návod a uschovejte jej k další potřebě, umožní vám to. Při neodborném používání však může dojít k poranění osob a vzniku věcných škod. Tato varná deska odpovídá předepsaným bezpečnostním před-pisům.


Obsahuje důležité pokyny pro montáž, bez-pečnost, používání a údržbu. Vhodné pro kuchyně IKEA METOD ano Počet var. Tři různě velké varné zóny usnadní přípravu jídel s pomocí hrnců a pánví různých rozměrů.


Kontrolka zbytkového tepla snižuje riziko náhodného popálení. Počet varných zón Barva černá Provedení hrany VD bez rámečku Cel. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Funkce detekce nádobí slouží k bezpečnému provozu varné desky. Indukční deska nebude fungovat pokud: na plotýnce není žádné nádobí nebo nádobí není vhodné pro použití na indukční desce. Deska je přehřátá, nechte ji vychladnout a poté ji znovu zapněte. Zkontrolujte připojení a opravte přívod.


Pokud některý ze symbolů přetrvává, obraťte se na autorizovaný servis.

Jak už jsme výše zmínili i varná deska Zanussi Avanti obsahuje bezpečností prvky, které ochrání vás i vaši rodinu. Deska je ovládána mechanicky pomocí knoflíků, a proto jsou všechny ovládací knoflíky umístěny tak, aby se vám deska dobře ovládala, ale pro malé dětské ručičky bude velmi obtížné na kolečka dosáhnout, natož s nimi otočit. Deska je netknutá - ty fleky na fotkách to jsou odrazy světel na stropě. Možno dovézt nebo zaslat kamkoliv i na Slovensko. Vestavná keramická indukční varná deska je určena pouze pro domácnosti.


Naše výrobky jsou baleny v ekologicky neškodných materiálech, které mohou b. Na tejto stránke môžete získať návod na obsluhu: ZANUSSI ZCG552NX - Sporák - je k dispozícii na stiahnutie zadarmo. Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky