čtvrtek 13. července 2017

Desky na dokumenty a5

Auzavíratelné na zip ze tří stran vnější kapsa na zip a kapsa na suchý zip čtyřkroužkov. Desky na dokumenty s mnohostranným využitím. Psací podložky (jednodeska) - pro snadné uchycení a přenášení dokumentů, formát A i uzavíratelné. Využití najdou tam, kde je potřeba zapisovat poznámky jinde než u stolu. Desky s drukem z kvalitního polypropylenu - pro přenášení a zakládání.


Suchý zip na jmenovku, kroužky a klip pro sešit nebo listy, kapsa na tužku, pomocné kapsičky (vizitky, apod.). Kožené spisovky ve dvou rozměrech: konferenční desky Ajsou vhodné na menší dokumenty , doklady či dopisy. Do větších spisovek se pohodlně vejdou dokumenty ve formátu A4. Ručně vyrobené konferenční desky z vysoce kvalitní hovězí kůže jsou v několika barevných variantách. Díky školním deskám budou všechny sešity a učebnice pohromadě a neponičené.


Tyto desky na sešity jsou opatřeny gumou, která zabraňuje samovolnému. Díky tříchlopňovému systému zároveň zaručí bezpečné přenášení všech dokladů a písemností. Kapacita plastových desek na gumičku je až 1listů. Nabízíme šanony, pořadače, zakládací obaly, spisovky, archivační krabice, rychlovazače a další potřeby, které užijete při práci s doklady. Vítáme Vás na stránkách kancelarskepotreby.


Desky na dokumenty a5

Plastové desky a rychlovazače více vydrží a dokumenty ochrání. Díky papírovým deskám s klipem je možné psát v pohybu. Kromě klipů nabízíme spisové desky , spínací lišty, desky zavíratelné tkanicí, gumičkou či rychlosvorkou. Pro prezentaci dokumentů doporučujeme katalogové knihy.


Dále jsou zabudovány konektory micro USB a typ C. Desky mají několik vnitřních kapes na různé drobnosti a pěkný dvacetistránkový blog na poznámky. Prešpánové desky Esselte A výběr barev Va. V našem e-shopu najdete i desky na dokumenty. Filofax Aplastové archivní desky na diářové náplně černé. Archivační desky určené pro archivaci náplní do diáře Filofax.


Pro rozměry náplně 1x 2mm. Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře!


Vygravírujeme vám takřka cokoliv a kamkoliv. Hodnocení produktu:. Dokumenty jsou bezpečně chráněny před prachem, vlhkostí ap. Vyberte si desky na dokumenty , obálky, odkládací mapy, desky s klipem, diplomatky, prezentační desky a rozdružovače.


Desky konferenční A, kožené se zipem Vše důležité kdykoli po ruce. Reklamní desky na dokumenty k potisku. Vyberte si z naší široké nabídky nejrůznějších desek a pouzder na dokumenty , od prostých papírových, až po kožené desky s mnoha záložkami a zabudovanou. Tašky na dokumenty - vyberte si z nabídky mnoha obchodů a značek. Kableky, peněženky, kufry a batohy za skvělé ceny zde čekají jen na Vás!


Srovnejte ceny, akce a slevy, vyhledejte možnost poštovného zdarma a najděte tu nejlepší nabídku - vše na jednom místě!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky