pátek 28. prosince 2018

Dřevěná miska

Objednávky se budu snažit vyřídit v co nejkratším možném termínu. Ručně soustružené dřevěné misky doladí váš interiér k dokonalosti. Velké, středně velké i menší mísy dodávají vašemu stolu příjemný a přirozený dojem. Pořádný kus masivu, jedinečná kresba dřeva a odstín, který se mění s každým dalším stolováním.


Misky na klubka, Katrincola yarn. Dřevěná miska buková - ø cca. Ale není to rozhodně jediná možnost využití. Miska může zastat několik funkcí. Můžete do ní nasypat oříšky, chipsy, nakrájet do ní bagetku apod.


Kromě keramiky bývají misky i skleněné a opravdu stylovou záležitostí je miska dřevěná. Máte hroznou chuť na popcorn k filmu? Připravujete bramborový salát? Nebo chcete mít na party na stole chipsy?


Dřevěná miska

U nás najdete servírovací mísy pro každou příležitost. Vybírejte z nejrůznějších velikostí, tvarů, barev a stylů za příznivé ceny. Podívejte se na web IKEA a nechte se inspirovat! Stylová dřevěná mísa z jednoho kusu bukového dřeva.


Chráněné impregnací, která zabraňuje absorpci vlhkosti. Ideální pro ovoce, sladkosti, oříšky apod. Použít se dá na oříšky, semínka i jídlo atd. Doporučuji spíš tvrdé dřevo aby nepraskalo, také poctivě. V klidu ji můžete omýt vodou, jen ji v ní nenechávejte dlouho stát (např. v odkapávači) - jemně misku osušte utěrkou a nechejte doschnout na suchém podkladu (nikdy ne na topení).


Dřevěná miska

Slouží jako dekorace, ale z některých se dá i jíst. Vhodné jsou na teplé i studené pokrmy. Noble Home Masivní teaková mísa Ekuss, cm. Detail produktu Do obchodu. Samodržící miska na mýdlo Wenko Vacuum-Loc Milazzo, nosnost až kg.


Klasická dřevěná miska , vhodná na servírování různých potravin nebo suchých plodů. Její povrch je impregnován rostlinným olejem. Oblíbená je i na různé ovesné kaše. Malá dřevěná miska z akáciového dřeva bude skvělá v každé kuchyni jako praktická slánka, která bude.


Dřevěná miska

Ať už hledáte porcelánovou mísu na polévku, dekorativní mísy, nebo třeba drátěné košíky na ovoce, na FAVI. Přírodní mísy ze dřeva, moderní designové mísy i retro mísy na chatu nebo chalupu, zkrátka misky všeho druhu a využití na jednom místě. HOUSE DOCTOR Sada ks − Šedomodrá mísa Rustic malá, Vemzu. Bohemia Crystal mísa Arezzo 320mm.


Vyrábíme je z borovicového dřeva v některé z českých či evropských truhláren, které si sami vybíráme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky