úterý 18. prosince 2018

Eta verto

Je vždy po ruce a lze jej využít v situacích, kdy je použití velkého vysavače zbytečné. Je vždy po ruke a je možné ho využiť v situáciách, kedy je použitie veľkého vysávača zbytočné. Díky bezkabelovému provozu na akumulátor (V NiMH) jej využijete jak doma, tak i na chalupě či při úklidu auta. Výhodou je možnost jak mokrého, tak suchého vysávání, a zejména HEPA filtr.


Eta verto

Jako relativní slabina může být vnímána vyšší hmotnost a hlučnost, jinak se jedná o dobrý výrobek. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Bezvreckový ručný vysávač ETA Verto II vám uľahčí prácu pri vysávaní.


Je veľmi ľahký a má jednoduché a komfortné ovládanie pre pohodlnú manipuláciu. Vďaka jeho malým rozmerom sa s ním ľahko pracuje a nie je ani priestorovo náročný na uskladnenie. Rozmerovo aj váhou je veľmi praktický na cestovanie. Je bezsáčkový, obsahuje nádobu o objemu 5ml prachu či 1ml tekutin a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Verto porszívó könnyebbé és gyorsabbá teszi az otthoni tisztítást. A porszívó nagyon könnyű, ezért kényelmesen használható. Nedves és száraz porszíváshoz alkalmas. Nemcsak a port és a szennyeződéseket, hanem a spatulának köszönhetően is kifolyhat folyadékot. Bezsáčkový ruční vysavač ETA Verto II vám usnadní práci při vysávání.


Je velmi lehký a má jednoduché a komfortní ovládání pro pohodlnou manipulaci. Díky jeho malým rozměrům se s ním snadno pracuje a není ani prostorově náročný na uskladnění. Mindig elérhető és olyan szituációkban használható, amikor a nagy porszívó használata fölösleges. Nem csak a port és a nagyobb szennyeződéseket (pl. asztalon lévő morzsa) képes felszívni, hanem a kifolyott. Verto vám usnadní a urychlí úklid nejen v domácnosti.


Vysavač je velmi lehký a tak práce s ním je pohodlná. Je vhodný pro mokré i suché vysávání. A speciálisan tervezett porszívó száraz és nedves szennyeződések összegyűjtésére is alkalmas, így biztos megoldást jelent, legyen szó akár a szétszóródott gabonapehely darabokról, akár.


Kompakt mérete, kicsi tömege és rendkívül egyszerű kezelhetősége teszi lehetővé, hogy nemcsak a házon belül, de a házon kívül, pl. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Dokáže vysávať nielen prach a väčšie.


Eta verto

It can vacuum clean not only dust and large dirts (such as table crumbs), but also spilled liquid. User Manuals, Guides and Specifications for your eta VERTO Vacuum Cleaner. Tradícia Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť už viac ako rokov. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Je vybavený 1V Li-Ion batériou, ktorá poskytuje pri plnom nabití minútovú prevádzku (doba nabíjania cca hod). Je extrémne ľahký (kg) a nechýba ani ergonomicky. Vysávače ETA sú tu pre každého.


Eta verto

Priaznivcov osvedčenej klasiky nesklamú dobre známe vysávače s hadicou, či už s vreckom alebo bez neho. Vreckové vysávače ponúknu maximálny výkon a efektívne skrotenie všetkých nečistôt, bezvreckové vysávače sa potom pýšia vysoko účinnými filtrami a možnosťou vysávať aj bez nutnosti dokupovať náhradné vrecká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky