pondělí 10. prosince 2018

Lapač much elektrický

Lapač much elektrický

Free Shipping Available. Check Out Decoder on eBay. Fill Your Cart With Color today! Lapač hmyzu elektrický , 2x 10W UV trubice, max. Format lapač hmyzu lapač much lapač komárů ATRIUM8elektrický do 400m2.


Hygienická likvidace obtížného a škodlivého hmyzu, účinný ve dne do 2m², v noci do 4m² Vhodný do restaurací, kantýn, hotelů, kuchyní, prodejních obchodů, nemocnic, výrobních hal, kanceláří, země. Elektrický lapač BEAUMONT W. Hubí hmyz na elektrické mřížce - bez chemických přípravků. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kovová mřížka okamžitě zneškodní komáry, moly mouchy a další.


Díky malým rozměrům a přímému kontaktu se zdí zabírá přístroj velmi málo místa. Vestavěná UV lampa vydává mírné světlo a tak je možné lapač zároveň využít jako noční světlo. IGLUCN, S LEPÍCÍ PLOCHOU, elektrický , do 50mDoporučuje. Odpařovač vypouští odpuzovací látky a odpuzovač vysílá pro nás neslyšné zvuky, které jsou nepříjemné pro mouchy. Jsou kompaktnější než elektrický lapač.


Lapač much elektrický

Odpuzovač much může fungovat i na baterky, proto se hodí do každého stanu nebo chaty bez elektřiny. Doprava s vynáškou zadarmo Objednávku nad 40€ vám bezplatne dovezieme domov a vynesieme až do bytu. Komfortná doprava domov Objednávku vám doručíme vo vami vybranom termíne aj cez v. Vzhledem k počasí míváme otevřená okna po celý den = ve večerních hodinách nájezdy otravného hmyzu.


Nekomplikovaný lapač hm. Zbavte se otravného hmyzu jednou pro vždy. Odpuzovač disponuje sběrným zásobníkem na hmyz, který lze snadno vytáhnout a vysypat. Nemusíte se tak bát nepořádku kolem. Do spodního sběrného boxu vložte návnadu na lákání much (nevkládejte velké kusy pevné potravy!) 2. V lapači sa nachádza kovová mriežka, ktorá je pod elektrickým napätím.


Lapač much elektrický

Muchu prilákaná svetlom narazí na mriežku, čo ju usmrtí. Dodává se dle příkonu ve modelech - 15W určeno do 80m², 30W do 100m 40W do 120m² a 60W do 160m². Dokonalý pro venkovní použití – můžete si užívat dlouhé večery venku a nic vás nebude kousat. Tento elektrický lapač hmyzu obsahuje jen je. Funguje lapač hmyzu lákající na světlo?


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Také vás v posledních dnech tolik trápí malé, otravné mušky jménem octomilky? Nejsou sice zdraví nebezpečné, dokonce člověka ani nepoštípají, ale stejně není pěkný pohled na domácnost, jejíž vzdušný prostor ovládají. Pokud jste zkoušeli všechny možné fígle a ani jeden zatím nezabral, zkuste si s námi vyrobit jednoduchou past, která by měla, společně s. Velmi účinné, silně lepící stájové mucholapky, které lze rozvinout v plné délce či metrů např.


Náhradní náplň do lapače vos a much značky BROS obsahuje aromatické látky, které vosy velmi přitahují. Po té, co vlétnou malým otvůrkem dovnitř, se už ale nemohou dostat ven a tak uvnitř během několika chvil uhynou. Lapač je vhodný pro použití na zahrádkách restaurací, terasách apod. Létající hmyz láká UV-A světlo, elektrický proud na vnitřních sítích ho paralyzuje, a pak padá do velkého zásobníku, kde zahyne.


Nádobka je vyjímatelná a snadno se čistí. Ak hľadáte účinnú ochranu pred hmyzom, ste na správnej adrese. V našej ponuke totiž nájdete kvalitné lapače hmyzu ako domček na mravce, lapač komárov a múch (aj elektrický ) a veľmi žiadaná je aj pasca na osy. Prezrite si našu ponuku a vyberte si ten najideálnejší lapač hmyzu, podľa toho, čo potrebujete.


Lapač much elektrický

Bezpečnost šetrnost a účinnost, to jsou hlavní kritéria moderních lapačů hmyzu. Světelný elektrický lapač hmyzu EXOCUTOR EX bílý. Lze zavěsit na strop, na stěnu nebo postavit na rovnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky