pondělí 3. prosince 2018

Parafínová vana s příslušenstvím

Parafínová vana na parafínové zábaly. Tato parafínová sada obsahuje: 1x parafínová vanička, 1x froté návlek na ruce (1ks), 1x froté návlek na nohy (1ks), 1x štětec na nanášení parafínu, 1x ochranná mřížka na dno, 1x 450ml parafínu. Díky teplu parafín zvyšuje cirkulaci krve v kůži, otvírá póry což umožňuje hydratačním krémům proniknout hlouběji do kůže. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Profesionální parafinová vana S regulovatelnou teplotou, vhodné pro manikuru, pedikuru nebo jen k relaxaci, vyhlazuje rozpraskanou pokožku. Pomůže ztvrdlé a suché kůži.


Po prvním užití jsou vidět výs. All Inclusive set - parafínová vana s příslušenstvím - obsahuje vše potřebné pro parafínovou kúru , x parafínový olej a navíc dárek ZDARMA - olejíček pro oštření nehtové kůžičky 15ml. Dále si můžete zakoupit parafín různých vůní a další pomůcky pro parafínovou lázeň. Hitem kosmetických salónů je péče parafínovým voskem.


Nyní Vám nabízíme tuto péči i pro domácí použití. V e-shopu Maxie Nails, naleznete vše pro nehty na jednom místě. Náš sortiment zahrnuje pomůcky pro modeláž nehtů, nail art gellak, manikúru, pedikúru, depilaci, řasy, lampy, sady pro začátečníky a jiné. Parafinová lázeň - vana s příslušenstvím. Upozornění: poslední kus skladem!


Zakoupením tohoto produktu získáte až věrnostních bodů. Na parafínový zábal si nemusíte docházet do salonu, kde za něho mnohdy zaplatíte slušné peníze. NeoNail parafínová vana SD-s příslušenstvím.


Kvalitní parafínová vana s příslušenstvím poskytne luxusní spa pokožce vašich rukou a nohou. Zboží je v kategorii Přípravky pro péči o ruce a nehty. Pro lázeň a zábaly rukou - nejstarší přírodní léčebná metoda, hřejivé a léčebné účinky termoterapie mají úžasný vliv na krevní oběh, estetický vzhled rukou a nehtů.


Nabízíme parafíny na ruce (aroma: pomeranč, broskev, mandarinka, tmavé hrozno). Originální parafínová vana s příslušenstvím. Set vhodný ke zjemnění povrchu pokožky. Velice příjemné a blahodárné účinky.


Velmi praktická a šikovná souprava na ohřívání parafínu a na parafínovou péči s aromatickým voskem. Domácí parafínová kúra s aromaterapií. Ušetřete – takováto procedura v kosmetických salónech něco stojí. Intenzivní regenerační zákrok na ruce a nohu s použitím rozehřátého tekutého parafínu obsahujícího značné množství přírodních promašťujících.


Poznámka: Vana pracuje až se 2kg parafínu, je tedy potřeba pro začátek parafínový vosk dokoupit. Regenerace pro nohy i ruce parafín obsahuje velké množství regeneračních promašťujících látek vhodné při problémech s drsnou a suchou pokožkou hydratuje, vyživuje, zpevňuje d. V lázních se používá především na oblast páteře, kloubů a svalů. Příslušenství: 450g parafínu, froté rukavice nebo froté botičky, mřížka a štětec. K provozu parafínové vany je zapotřebí kg parafínu, doporučujeme parafín dokoupit.


Zpomaluje proces stárnutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky