pátek 7. prosince 2018

Profi lis na ovoce

Ruční lis , určený k domácí výrobě moštů nebo ovocných šťáv. Dopřejte sobě a své rodině čerstvou ovocnou nebo. Lis na ovoce a zeleninu se používá v kombinaci s mlýnkem na maso FGA (mlýnek není součástí lisu FVSP) Lis FVSP lisuje, mačká, odšťavňuje veškeré ovoce i zeleninu.


Profi lis na ovoce

Na našem e-shopu naleznete také široký výběr lisů na ovoce. Pokud si každý rok lámete hlavu, co udělat s velkou úrodou ovoce na Vaší zahradě, máme pro Vás snadné řešení. Díky námi nabízeným lisům na ovoce získáte rychle a lehce bezkonkurenční zdravé ovocné šťávy a mošty.


Multifunkční lis na ovoce AMALFI v lzářivé esklé oranžové barvě je vynikajícím a nadčasovým pomocníkem v kuchyni. Vážení zákazníci, náš internetový obchod nadále funguje. Nově zboží odesíláme PPL a Zásilkovnou na vaši adresu pouze při platbě předem na bankovní účet, aby se urychlilo doručování zboží. Jeho výhodou je vynikající manipulace při lisování, panenku není potřeba vyndavat, pro přestavění lisovacího kroku použijete horní nerezovou přítlačnou tyč s otvory.


Powerful garden juicer with your hands. Two in one fruit crusher and press. Už vás nebaví trávit v kuchyni veškerý svůj čas? Chcete mít zdravou čerstvou šťávu denně na svém stole?


Tak právě pro vás je tu nový lis na ovoce a zeleninu od Conceptu. Díky jeho mm velkému plnícímu otvoru ušetříte spoustu času. Lis je určen k jednoduchému odšťavňování veškerých citrusových plodů, od citronů až po grepy. Masivní provedení z kvalitní lakované oceli zajistí dlouhou životnost a stabilitu, která je ještě umocněna přísavkami na stůl, ty zamezí jakémukoliv pohybu při lisovaní ovoce.


Dobrý pomocník pre lisovanie ovocia, náplň sú. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na ovoce. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty lis na ovoce - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Originální přístroj Naše vi.


Prodám lis na ovoce o obsahu cca L. Koš i pacholata jsou z dubového dřeva bez známek poškození. Nabízím i drtič šrotovník na ovoce šroťák Kontakt pouze telefonický. Zadejte hledaný výraz Hledat. Profi odšťavňovač ovoce AMALFI - černý. Vlastnosti: Lis na ovoce Robix 36L - PROFI PROFI Lis na ovoce , rámová konstrukce pro profesionální výsledky, kovová mísa lisu.


VÝKLOPNÝ A OTOČNÝ KOŠ LISU ! Kovové nohy s možností ukotvení. Lakováno zdravotně nezávadnou barvou odolnou ovocným kyselinám. Díky luxusnímu vzhledu, robustnímu a kvalitnímu zpracování se stane chloubou Vaší kuchyně. Pásový lis je určený pro lisování ovoce. Rozemleté ovoce je umístěno na pásu, který ho tlačí proti válcům.


Získaná šťáva teče do sběrné vany pod lisem. Lisování je kontinuální. Zcela vyrobeno z nerezové oceli - Uloženo na otočných kolech - Automatická funkce lisování - Hladinový spínač ve sběrné vaně. Při výběru lisu na ovoce máte tři možnosti – hydraulický, rámový nebo ruční.


Základní a zároveň nejlevnější způsobnbsp;nabízí ruční lisy. U těch oběma rukama točíte pákou na vrchu lisu. To je při větších množstvích ovoce fyzicky náročné. Navíc musíte prokládat lis dřevěnými hranolky. Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně.


Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky