pondělí 10. prosince 2018

Dvoustěnné sklenice

Dvoustěnné sklo pro běžné i profesionální použití. Doprava zdarma nad 9Kč. Kliknutím na níže uvedený odkaz Odeslat, v souladu se zákonem č. Tyto údaje poskytuji společnosti KAVALIERGLASS, a. Termo sklenice nebo se také někdy uvádí thermo skleničky prodlouží dobu, kdy se můžete těšit z optimální teploty nápoje.


Ať už si libujete v horkých nebo studených nápojích termo skleničky budou krásnou a užitečnou součástí vašeho stolování.

Skladem (balení) 2Kč bez DPH. Novinka Simax Termo šálky na cappuccino 1ml, ks. Dvojité sklo sklenice dvojité sklo jsou vhodné zejména na teplé a studené nápoje a udrží teplotu podávaného nápoje daleko déle než klasická sklenice , protože mezi stěnami sklenic je vyfouklé vakuum, které zlepší termoizolační vlastnost skla. Nejznámnější a nejrozšířenější jsou dvoustěnné sklenice na kávu. Vyberte si sklenice na pivo u nás.


Originální a kvalitní sklenice na pivo z křišťálového skla. Klasické sklenice i sklenice na nožce. Dvojité borosilikátové sklo udrží dlouho teplotu nápoje, takže ranní káva jen tak nevychladne a osvěžující nápoje v letním horku zůstanou déle chladné.

Sada dvou 2ml kávových sklenic. Kávové sklenice jsou dvoustěnné , takže exteriér zůstává chladný. Pochutnáte si tak na oblíbené kávě, aniž byste si spálili ruku. Mají jednoduchý design, který nikoho neurazí, ani nenudí. Sklenice lze mýt v myčce nádobí.


Vychutnejte si vynikající espresso, které zůstane dokonale teplé v dvoustěnné sklenici z borosilikátového skla. Souprava se skládá ze dvou dvojitých sklenic na espresso. Můžete je kdykoliv umýt v myčce na nádobí. Objem skleničky je l. BANQUET Hrnek skleněný LUCCA 3ml, matný. Dvojité termo sklenice pro studené a teplé nápoje udrží dlouho požadovanou teplotu nápoje.


Borosilikátové sklo je odolnější proti tepelné deformaci, prasklinám a škrábancům, než tradiční sklo. Nakupte u nás kvalitní kuchyňské potřeby a gastro vybavení. Snadno, rychle, levně, bez nutnosti registrace.


Jsme tu pro domácnosti i firmy. Rádi poradíme s výběrem. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Orion Sada skleněných hrnků l, buclatá, ks.


Sklěněný hrnek s čajovým sítkem Tasev, 5ml. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky