úterý 11. prosince 2018

Fagor myčka

Contact our specialist team now! Rubber waterproofing membrane. Free Shipping Available. Choose the perfect machine from over 200listings. Generace E-VO je sen, který se stal skutečností.

Více než jenom krok vpřed: Je to jiná a inovativní generace… Revoluční. Tato generace uspokojí každou potřebu trhu, od požadavků na kompaktní skříň přes vhodnou volbu technologie, poskytující řešení na potřeby a požadavky každého segmentu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


FAGOR , MASTERCOOK NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ. Pro usnadnění dohledávání dílu uveďte prosím výrobní číslo vašeho spotřebiče nebo ofoťte výrobní štítek.

Na této stránce naleznete české návody pro spotřebiče Fagor. Máme pro vás k dispozici 7návodů od Fagor. Pro rychlejší hledání můžete využít výhledávání v pravé části obrazovky. Kvalita a inovativní technologie jsou základem všech výrobků značky FAGOR. Přesvědčte se o tom i Vy!


Bez nadsázky lze říci, že nabídka firmy FAGOR je nejširší na trhu z hlediska vybavení domácnosti spotřebiči. Důležitá informace: Situace s Fagorem není nyní jednoduchá, protože je momentálně firma Fagor v insolvenčním řízení. Myčka se také nespustí, pokud v ní zůstala voda. V takovém případě ji restartujte – dlouze zmáčkněte spínací tlačítko. Myčka by po restartu měla zbytkovou vodu odčerpat.


Pokud to neudělá, odšroubujte a vyčistěte odpadní síto i čerpadlo na dně mycího prostoru. Jestli ani to nepomáhá, odčerpejte vodu ručně. We use own and third-party cookies to improve the service and obtain statistical information about browsing habits.


If you continue browsing, it is considered that you accept its use. Všechny informace o produktu Gastro vybavení Fagor Myčka CO-50 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Fagor Myčka CO-501.

Myčka Bosch SMV68MD02E je opatřena příborovou zásuvku Vario, která uvolní více místa v dolním koši, a je perfektní jak pro naběračky, tak i malé šálky na kávu. Programátor Fagor V71G000Bje náhradní díl na myčky Fagor LFU-15I a dalších. Myčka s čelním zakládáním FAGOR CO-5-CO-5model s elektronickým ovládáním a termostatickým plnícím systémem. Výška vstupního otvoru 3mm umožňuje mytí podnosů o. Náhradní díly pro pračky,myčky nádobí, sušičky prádla, lednice, digestoře, mixery, šlehače.


Myčka je navržena tak, aby regulovala množství spotřebované soli dle tvrdosti vody. Cílem je optimalizace a přizpůsobení množství spotřeby soli. Prosím, postupujte podle následujících kroků pro nastavení spotřeby soli: 1. Odšroubujte víčko zásobníku soli. Také se to může stát tím, že vám někdo z rodiny během mytí otevře myčku a něco si vyndá. Myčka prostě neukončí program a zůstane v ní stát voda.


Je potřeba ji restartovat, tj. Provádíme záruční a pozáruční opravy praček, myček, sušiček, sporáků, pečících trub, varných desek a digestoří v Praze a Středních čechách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky