čtvrtek 20. prosince 2018

Držák na noviny na zeď

Hledáte pořadač či stojan na časopisy a noviny ? Vybírejte tyto praktické držáky na FAVI. V nabídce najdete téměř 3stojánků na noviny nejrůznějších barev a stylů. Můžete mít styl minimalistický i hravý.


Třeba podle materiálu, barvy a ceny. Prostorná konstrukce doplňku je zhotovena z mosazných drátů, které nebrání v prohlídce toho, co obsahuje a je rozšířena v.

Moderní TV jsou konstruovány pro zavěšení na zeď neboli stěnu. Dle požadavků, kam chcete TV umístit a zda s ní budete chtít manipulovat, zvolíte vhodný držák na televizi. Koš na noviny , držák na noviny , ZELLER. Vlastnosti Produktu: držák na noviny , časopisy a denní tisk, lze připevnit na zeď , dveře, formát A pevná konstrukce, barva stříbrná, elegantní design, estetický tvar, všestranné použití, ideální pro.


Pokud vás trápí nedostatek prostoru na podlaze v garáži, tak pro vás bude držák pneumatik na zeď šikovným pomocníkem. Zvládne vaše kola efektivně uložit, a proto zbyde prostor i na další náčiní. Růžový kovový držák na časopisy a noviny.


Purpurový nástěnný kovový držák na časopisy a noviny Scoop Elegantní a nadčasový nástěnný stojan na noviny se hodí do každé recepce, čekárny či odpočívárny.

Všude tam, kde je kladen důraz na design. Konec jen tak pohozeným novinám a časopisům v čekárně. Nástěnný stojan na časopisy z nerezové oceli iDesign Classico. Bílý nástěnný stojan na časopisy z. Závěsný držák na noviny Helsinki, přihrádek.


Povrchová úprava práškovým lakem. Montáž je uchycení šrouby. K jednoduchému upevnění noviny slouží dva kovové klipy. Stojany na noviny ) Hodnocení produktu:.


Vhodné na noviny a časopisy (široké kapsy). Vnitřní rozměr kapes: vxšxh 255x260xmm. Nástenný držiak COMPASS Držiak lyží na stenu, na pár:Elegantný a praktický držiak lyží a palíc na stenu Compass. Celokovový držiak je tvorený pevnou základňou, ktorá sa prichytáva na stenu pomocou skrutiek a pogumovanými hákmi na uskladnenie páru lyží a palíc.


Držák se upevňuje na zeď. Rozšířený typ tohoto druhu držáku. Pět částečně se překrývajících přihrádek šířky 475mm. Kovový držák na tiskoviny k zavěšení na zeď.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jednoduchý a levný držák lyží na zeď je ideálním řešením-vyžaduje minimum prostoru a poslouží k uložení dvou párů lyží. Vážení zákazníci, náš e-shop je i během současné situace plně v provozu a jsme připraveni udělat maximum, abychom vám objednané zboží dodali co nejrychleji.


Porovnávač: Tisíce stojanů na časopisy a noviny z mnoha e-shopů a obchodů. Vyberte si z nejširší nabídky podle stylu, kvality a ceny. Sledujeme slevy a akce.


Regály na časopisy, stojan na časopisy a noviny , stojan na noviny , držák na noviny , kovový stojan na noviny , stojany na noviny , Stojan na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky