pondělí 24. prosince 2018

Kávovar paloma 3 šálky

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tescoma PALOMA od 3Kč - Heureka. Klasický kávovar vynikající pro přípravu tradiční kávy espresso.


Vyrobeno ze zdravotně nezávadného hliníku vhodného pro styk s potravinami (EN 601), rukojeť ze žáruvzdorného plastu. Vhodné pro použití na plynových, elektrických a sklokeramických sporácích. Veškeré informace o produktu. Vyrobeno z prvotřídního hliníku určeného k použití při styku s potravinami (EN 601), ergonomická rukojeť ze žáruvzdorného plastu – nepálí, opatřeno silikonovým těsněním.


Kávovar PALOMA Colore, šálky. Video 4Kč (vč. DPH) Skladem Koupit Přidat k oblíbeným. Káva z kávovaru PALOMA je výrazná, silná a překvapující svou chutí a aroma. Vyrobený zo zdravotne nezávadného hliníka vhodného pre styk s potravinami (EN 601), rukoväť zo žiaruvzdorného plastu.


Kávovar paloma 3 šálky

Vhodný pre použitie na plynových, elektrických a sklokeramických sporákoch. Všetky informácie o produkte. Spodní nádoba obsahuje ventil na vypouštění páry v případě ucpání sítka. Skládá se ze dvou nádob, které jsou. TESCOMA zásobník na kávu PALOMA , šálky.


Používejte výhradně pro kávovar PALOMA odpovídající velikosti, nemyjte v myčce. Vyrobené zo zdravotne nezávadného hliníka vhodného pre styk s potravinami (EN 601), rukoväť zo žiaruvzdorného plastu. Vhodné pre použitie na plynových, elektrických a sklokeramických sporákoch. Nové barvy, nenapodobitelná chuť!


Chcete vedieť, či je cena 22. Velikost kávovaru je určena pro přípravu až šálků. Díky povrchové úpravě si kávovar déle uchová dokonalý vzhled a lépe se čistí. Obklopujete sa radi leskom, dokonalosťou a vôňou tej najlepšej kávy? Uvařte si kvalitní espresso stejné chuti, jaké si připravují znalci doma v rodné Itálii.


V čem jsou kávovary PALOMA výjimečné? Jaké mají kávovary PALOMA další výhody? Tento moka kávovar Paloma slouží k přípravě porcí espressa.


Filtr vyroben ze zdravotně nezávadného hliníku (EN 601), těsnění z odolné silikonu. Nakupujte Vršek keramický paloma z vybraných e-shopů. Najít nabídky na Vršek keramický paloma nikdy nebylo jednodušší. Ať už hledáte běžně dostupnou věc nebo speciální variantu produktu Vršek keramický paloma , Chci. Vám pomůže ušetřit čas i peníze.


Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Stačí je naplnit vodou a jemně mletou kávou, nechat na sporáku probublat a vynikající.


Tradiční kávovar vynikající pro přípravu domácí kávy espresso - šálky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky