čtvrtek 13. prosince 2018

Ručníky a osušky se jménem

Textilní dorty z ručníků s vyšitými jmény nebo texty. Prosím, povolte používání JavaScriptu ve Vašem prohlížeči. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Provozovatel e-shopu veratex. Veratex Česká republika s. Froté ručníky a osušky se jmény, textilní dorty se jmény a nápisy. Jedná se o strojové výšivky na froté ručnících a osuškách.


Vedle prodeje bytového textilu se zabýváme tvorbou nášivek a strojovým vyšíváním na ručníky a osušky z naší nabídky. Maximální velikost výšivky = x cm. U menších zakázek dokážeme zajistit návrh i výrobu výšivky (nášivky) během dvou až tří pracovních dnů. Pokud chcete změnit barvu osušky - zadejte číslo ze vzorníku do poznámky společně se jménem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jsou vyrobeny z velice příjemných materiálů, které vynikají perfektní savostí. Vyšší gramáž je zárukou kvalitního zpracování a delší životnosti.


Zdokonalte si i svoji koupelnu - s našimi pestrobarevnými ručníky a osuškami jí dodáte šmrnc! V naší nabídce objevíte nejen klasické bavlněné froté ručníky ale i unikátní bambusové ručníky a osušky. Můžete vybírat z nepřeberného množství barev i vzorů a stejně tak velikostí.


Eshop je zaměřen na kvalitní bytový textil a doplňky do bytu od českého výrobce. Dětské osušky a ručníky z kvalitního froté materiálu, které okem potěší rodiče i děti. Jsou dokonale savé, velmi hebké na dotek a vyznačují se dlouhou životností. V našem sortimentu nenajdete pouze ručníky a osušky , ale také žínky a koupelnové předložky, takže už nemusíte nikam chodit a ušetříte čas i peníze. Všechny naše koupelnové doplňky jsou vyrobeny pouze z kvalitní bavlny , která si zachovává perfektní vzhled i po mnoha opráních.


Nejrůznější dárky s jmény, přezdívkami, osobními vzkazy, vše dle přání darujícího darujícímu. S týmovým logem, erbem města, v klubových barvách, nebo fotografií celého mančaftu? Ručník se jménem nebo osušky se jménem ? Vyzkoušejte k dresům i týmové ručníky a osušky s potiskem. Z jedné strany je vysoce savé froté, z druhé strany je příjemné mikrovlákno. Minimální objednávka je ks.


Po kliknutí na 'Zaslat heslo', vám bude zaslán e-mail s instrukcemi, jak zadat nové heslo. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Osušky ručníky se jménem - přezdívkou.


Nově přehlednější a rychlejší. Vyšívaná loga, přánička, obrázky na froté ručníky které můžete použít jako dárek pro své blízké, přátele, zaměstnance, obchodní partnery nebo jako dekorace domů, hotelů, sportovních klubů a jiných zařízení. To jsou ručníky a osušky z česané bavlny, mikrovlákna, bambusového vlákna či bio bavlny.


Syté, ale i pastelové, něžné barvy, romantické, s krajkou či výšivkou, jak je libo. V luxusním balení nebo takové, které se dají kombinovat s dalšími výrobky ve stejném designu v našem e-shopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky