pondělí 24. prosince 2018

Stolové podnože nerez

Necháte se inspirovat našimi produkty, nebo vyrobíme stůl na. Vyberte si dřevo, rozměr a úpravu, vše ostatní nechte na nás. Nejčastěji se řeší výšky podle účelu.


Buď podnože k jídelnímu stolu, nebo jako nízké kavárenské nebo naopak vysoké barové podnože. Základním materiálem podnoží je kov, nerez nebo litina.

Nabízíme centrální i klasické podnože v kombinaci se stolovými deskami. Pro stolovou desku o rozměru 70xcm. Maximální rozměr desky platí pro výšku podnože cm. Podnože řady Flat ART INOX mají podstavec z oceli překrytý zhora nerezovým plechem, boky podstavce mají černou hranu.


Ze spoda je podnož opatřena plastovými kluzáky. Standardní výška nebo 72cm, za příplatek je možné vyrobit atypickou výšku až. Zoradiť podľa: Dôležitosť Dôležitosť Názvu: A - Z Názvu: Z - A Cena: vzostupne Cena: zostupne Filtrovať.

Stolové nohy, podnože Stolové nohy. Nebývalá variabilita materiálů, rozměrů i možných provedení umožňuje zákazníkovi objednat si stolové nohy doslova na míru a za velmi příznivé ceny. To vše díky tomu, že stolové nohy ke stolům přímo vyrábíme.


Podnože jsou v kombinacích s vhodnými stolovými deskami vhodné také pro bytové interiéry jako jídelní stoly, použitelnost podnoží je dále také pro kavárny a restaurace. Všechny naše podnože mají připevňovací kříž pro stolové desky. Zasíláme včetně vymezovacích patek. Veľkoobchod a maloobchod s nábytkovým kovaním pre Vaše kuchyne, skrine, postele a iný nábytok vrátane drezov a batérií. Pevná a stabilní nerezová stolová podnož řady NEREZ.


Lavica s nerezovou podnožou Malaga textil 80xcm. Nohy na stôl - prevedenia. Ponúkame nohy rôznych farieb: chróm, matný chróm, satyna, nerez , čierna, hliník.


Hliníkové nohy v modernom hranatom dizajne. Oceľové nohy s rôznou povrchovou úpravou sú v. Díky skvělému designu, který naše stolové konstrukce nabízejí, bude Vámi dodaný kancelářských stůl vypadat elegantněji a uspokojí veškeré požadavky zákazníků. Nerezové designové podnože - různé rozměry.


Ideální pro uchycení stolové desky.

Pokiaľ nie je v tomto nariadení ustanovené inak, tretími krajinami sa na účely uplatňovania hlavy II rozumejú aj tie časti území členských štátov, ktoré boli vylúčené z colného územia Spoločenstva nariadením Rady (EHS) č. Colný kódex Spoločenstva (4). Zobrazuje sa 1-z 2položiek Aktívne filtre. Tato stolová podnož je, jako ostatně všechny stolové podnože a centrální nohy z naší nabídky, velmi stabilní a pevná. Držák stolové desky je tvořen litinovým odlitkem a garantuje pené spojení stolové desky a nohy stolu.


Tyto kovové stolové podnože jsou ideální pro použití v gastronomii. Přednost těchto designových rámů je především exkluzivní design, hladký povrch, nerez je ekologická, netox. Barové stolové podnože môžete upravovať na rôzne výšky. Podobne ako v kategórii kovové stolové podnožeaj u kovových barových podnoží si môžete zvoliť typ a rozmer stolové dosky alebo individuálne skracovať výšku stolové podnože.


Naše stolové vonkajšie dosky odporúčame kombinovať s výrobkami z kategórie kovové stolové podnože pre vonkajšie použitie. V ponuke nájdete tiež vonkajšie stolové pláty z Teakového dreva. Samostatne ponúkame vonkajšie stolové pláty s nerezovým povrchom INOX.


Jsme přímí výrobci stolových podnoží pro široké použití. Naše stolové podnože nacházejí využití v kancelářských interiérech pod zasedací stoly, v kombinacích s vhodnými stolovými deskami pro bytové interiéry jako jídelní stoly, dále také pro kavárny a restaurace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky