pondělí 24. prosince 2018

Drtič ovoce elektrický celonerezový

Je to malý, skladný, ale výkonný stroj. Metrák ovoce podrtí za minut. Krouhací nůž je nerezový. Vertikální celonerezový drtič ovoce , zeleniny a okopanin 2kW. Prodám nový,výkonný, celo-nerezový ,bezúdržbový drtič ovoce -po.


Vyrábím celonerezové elektrické drtiče ovoce na výrobu domácí.

Teno drtič na ovoce je určen k drcení ovoce pomocí běžné elektrické vrtačky. Drtič SHARK Fruit je určen ke zpracovávání drtič ovoce , SHARK FRUIT - celonerezový drtič ovoce Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Drtič na ovoce elektrický l - nerezová násypka (Zahradní drtič ovoce elektrický l) Drtič na ovoce 30l s násypkou vyrobenou z nerezu. Drtič slouží k drcení tvrdého ovoce (jablka, hrušky) před lisováním, případně k drcení syrových brambor.


Stroj je poháněn elektromotorem přes řemeno. Drtič ovoce elektrický celonerezový Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme.


Vybírejte si Zahradní drtiče větví podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Konstrukce je obdobná jako u ručního drtiče. Elektrický drtič ovoce má většinou násypku vyrobenou z (potravinářské) nerezové oceli. Díky tomu je odolnější, s delší životností a hygienický. Oproti ručnímu drtiči vám šetří práci a námahu, protože nemusíte točit klikou. Okrajovou možností je pak drtič pro.


Prodam vacovy jezkovy drtic ovoce vykonny motor jednovalcovy motor 380w. Prodám použitý,ale plně funkční Drtič kuchňského odpadu TEKA TR 5GERMANY. Prodám celonerezový elektrický drtič ovoce a zeleniny 17W, 2V.


S indukčním motorem HP který zaručuje stálý výkon drtiče. Drtič kostí pákový, zinkovaný Délka páky od čepu. Drvenie jabĺk na elektrickom drviči ovocia. Podrvené ovocie alebo zemiaky mož. Prodám šrotovník na jabka – malý, spratný a výkonný šroťák na veškeré ovoce.


Drtič mele ovoce na malé kousky vhodné i pro lisování – muštování, nebo kvašení. Ruční hydraulický lis na ovoce s drtičem 3v1. Součástí dodávky je dřevěná deska s kruhovým otvorem, do kterého se drtič ustaví a takto se položí přímo na nádobu, do které se ovoce drtí (např. sud).


Drtič s velkým otvorem odnímatelnými noži z nerezové oceli a silným motorem. Dodává se částečně smontovaný. Vhodný na jablka, hrušky, bobuloviny a jiné vypeckované ovoce.

Takový drtič na ovoce vám v případě větší úrody velice usnadní práci se zpracováním jablek, hrušek, švestek i hroznů vína. Nejenže vám šrotovník ovoce ušetří práci, ale také vám podstatně zvýší výtěžnost ovocné šťávy, jelikož šrotováním ovoce získáte jemnější strukturu hmoty a následné lisování je snadnější a účinnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky