pondělí 10. prosince 2018

Stojan na ručníky

Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky.


Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI.

Stojan na ručníky - bílá. Věšák na ručníky Omnires MODERN černý. Samostatně stojící kovový stojan na ručníky můžete doplnit háčky na zeď ve stejném provedení.


Rozhodně však nějaký stojan nebo držák potřebujete – funguje totiž zároveň jako sušák na ručníky. Na háčku vám ručníky budou schnout velmi pomalu nebo vůbec, v závislosti na vlhkosti vaší koupelny. Vyniká také mnoha jinými výhodami, mj.


Dostupné modely se úspěšně spojí s různými styly. Děkujeme za registraci Svou registraci potvrdíte kliknutím na odkaz v e-mailu, který vám byl právě zaslán.

Pokud od nás e-mail neobdržíte do minut, podívejte se prosím do složky spam nebo hromadná pošta. Kovový stojan na ručníky Fredie. V koupelně bychom se měli cítit příjemně, mít vše po ruce, mít dostatek úložného prostoru a vše přehledně uložené, srovnané. Zavěste ručníky , žínky a utěrky na věšák na ručníky.


Zároveň ručníky a osušky na držákách lépe oschnou. Držáky a stojany na ručníky jsou nepostradatelnou součástí každé koupelny a WC. Je velmi důležité zvolit jejich správné umístění, tvar a velikost, aby byly ručníky či župany stále po ruce. Pozvěte k sobě domů značku Wenko, odborníka na úklidové vychytávky za hubičku.


Tento kousek je jako dělaný pro organizovanou koupelnu, ve které bude strávený čas radostí. Ramena stojanu jsou dlouhá centimetrů a jejich výšku si můžete sami nastavit tak, aby se vaše pověšené ručníky nikdy nedotýkaly podlahy. Praktický stojan na ručníky. Odolný a snadno udržovatelný materiál.


Nyní dostupné pouze na prodejnách - osobní odběr Dostupnost v dalších prodejnác. Osvěžující sprchu nebo relaxační vanu může narušit jeden důležitý detail – nemůžete najít ručník. Pořiďte si věšák na ručníky nebo věšák s háčky, abyste měli osušku vždy po ruce (a ne na zemi) a abyste si čas jen pro sebe mohli vždycky plně užít až do konce.


Vybírejte z naší nabídky.

VYUŽIJTE DOPRAVU ZDARMA! Háčky a držáky na ručníky Různé háčky a věšáky do koupelny se hodí nejen na ručníky. Jsou praktické třeba na župany nebo noční košile. Na výběr máte z mnoha produktů. Je libo malý háček, stojan na ručníky nebo držák na ručníky otočný?


Elegantní věšák na ručníky nebo oblečení. Přírodní bambusové dřevo je lehké a velmi trvanlivé, navíc je i odolné vůči vlhkosti, což je ideální pro koupelnu. Skladem ihned k dodání ks. Každý z nás miluje design a pořádek v koupelně - proto je výběr správného stojanu na ručníky velmi důležitý. Připravili jsme náš sortiment na základě mnohaletých zkušeností a požadavků našich zákazníků - proto je každý produkt v souladu s nejnovějšími trendy v oblasti designu a je vyroben na základě nejvyšších standardů kvality.


Kvalitní lesklý stojan na ručníky z nerezové oceli vyniká svým moderním designem a německou zárukou kvality. Můžete si být jistí, že tento neobyčejný stojan do vaší koupelny dodá dotyk stylu a třídy. DŮRAZ NA OCHRANU INTERIÉRU.


Chcete poradit s výběrem zboží? Přesazené tyče žebříku na ručníky zajišťují optimální cirkulaci vzduchu, takže vaše ručníky. Využijte tuto nabídku a vybírejte ze stovek modelů více než značek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky