pondělí 24. prosince 2018

Suché čištění sedaček

Suché čištění sedaček

Tato metoda suchého čištění sedaček je založena pěnovém a vakuovém čištění čištění povrchu materiálu. HYLA GST je určeno především k odprášení a přípravě sedačky na mokré, vakuové či suché čištění. Suché čištění sedaček metodou Dry-Foam Vaxing. Takové to čištění není určeno k odstraňování skvrn z sedačky, ale především k důkladnému hloubkovému vysátí, kdy efektivně zbavuje sedačky nečistot nanášených např. Co dělat, když se chcete do čištění pustit vlastními silami?


Na domácí čištění se prodávají přípravky na bázi suché pěny. Při nákupu sedačky je zákazníkům doporučí prodejce. Postupujte podle návodu, uvedeném na obalu výrobku, říká Vladimír Čepelák z obchodu Nábytek Říha.


Provádíme také čištění sedaček , židlí, matrací a veškerého čalounění ve měste Frýdek-Místek. Vaše sedačky a čalounění získají po vyčištění zpět svou svěžest, barvu. Také budou zbaveny nečistot, zápachu, špíny a roztočů. Podíváme-li se na všechny metody čištění koberců, tj. NEVÝHODY mokrého čištění interiéru: Technologie a produkty CHEMICAL GUYS umožňují dokonalé ( suché ) čištění interiérů bez použití vody, páry či jiných chemikálií, které následně způsobují: Trvalé poškození kvality, vlastností a vzhledu materiálů interiéru.


Zvládá nejen klasické suché vysávání, ale také mokré vysávání a čištění koberců. Při vysávání do vody má nadstandardní zásobník na l znečištěné vody. Nechybí ani klasický prachový sáček o objemu l. Vysavač je ideální pro.


Vybírejte si Čistící prostředky na koberce a čalounění podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky