pátek 28. prosince 2018

Těsnící lišta nerez

Těsnící lišta Lk pracovní desce bílá, černá, nerez a hliník. Materiál: pohledová strana kov, zadní plast. Nabízíme provedení v designu nerez a hliník. Naše těsnící lišty za pracovní desku barevně sladíte např. Celokovové kuchyňské lišty typu Ljsou proto vhodné také za plynovou varnou desku.


Vážení zákazníci, objednávky můžete nadále provádět prostřednictvím e-shopu, telefonicky, e-mailu a obchodních zástupců. Těsnící profil za pracovní kuchyňskou desku je už jenom krásný doplněk moderní kuchyně. Jako novinku zařazujeme do našeho sortimentu ochranné lišty proti páře z myčky, hliníkové vzpěry pod dřez a varnou desku, ale i vzpěru pro zpevnění zad korpusů. Na těsnění dveří se často zapomíná, protože úniky tepla skrz vchodové dveře nejsou vždy patrné.


Nejjednodušším řešením je montáž těsnicí kartáčové lišty. Kromě obyčejných dveřních těsnících lišt u nás můžete koupit i kvalitní kartáče pod dveře, které mají vysouvací systém štětin. Lišta v moderním nerezovém designu je opatřena kvalitním silikonovým těsněním. Dekorativní těsnicí lišta REHAU je k dispozici v provedení hliník, nerez , bílá a černá.


L1 2m Skladem lišta je složena ze dvou částí, vnitřní kotvící část se přišroubuje skrz předvrtané otory buď ke stěně, nebo k pracovní desce, vnější pohledová část se následně naklapne, rozměr 11x28mm, lze montova. Vás informovali, že společnost Kooplast s. Standardní forma dodání zboží prostřednictvím přepravní služby je nadále zachována. Délka lišty je 3m, lze koupit pouze celou délku.


Sada k těsnícímu profilu LNEREZ lesklý montáž naležato. Rozměry: šířky 2mm, výška 2mm,. Těsnění jsou pro skla o síle 6-8mm (informace je u každého produktu po rozkliknutí). Z důvodu příprav na otevření prodejen nebude dočasně možné rezervovat si zboží na prodejně.


Zákazníky, kteří už zboží mají rezervované na prodejně, kontaktujeme a domluvíme s nimi termín vyzvednutí. Velkoobchodní Nabídka pro výrobu, řemesla a obchod - pouze pro firmy Těsnící prvky oken, dveří, vrat, spár a posuvných aplikací, samolepící těsnění a materiály, systém illbruck i fólie, stavební chemie, sponkovačky, kotevní technika, kování. Pro zachování dokonalé čistoty ocelových ploch stačí několik jednoduchých pravidel, stačí je omýt teplou vodou a saponátem, dokonale opláchnout a osušit měkkým hadrem. Skip to the end of the images gallery.


A aby v kuchyni byl pořádek, je třeba zase pro udržení pořádku. Lišta zabraňuje vodě dostat se ke stěně nebo za desku, a tím napáchat veliké škody. Tesniaca lišta na pracovnú dosku 26xmm, dĺžka m. Set k tesniacej lište obsahuje: roh vnútorný, roh vonkajší, záslepka ks. Sety je potrebné objednať osobitne, nie sú súčasťou tesniacej lišty.


Ak si prajete dĺžku m, napíšte to do poznámky. Těsnicí lišta k pracovní desce Povrchová úprava:. Díky svému elegantnímu a. Teka Spodní ochranná lišta nerez. Termín dodání: Rychlé dodání. Velký výběr Obkladové lišty a profily naleznete online na OBI.


Nerezová ukončovací lišta pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky