pondělí 24. prosince 2018

Mačkadlo sladu

MAČKADLO SLADU (ŠROTOVNÍK) – příprava sladového šrotu pro vystírku. Před započetím varného procesu je potřeba namačkat zrna sladu předepsaným způsobem, tj. Válcový šrotovník MM-7je zařízení určené k drcení zrna.


Nejjednodušší elektrický šrotovník na slad pro účely pivovarnictví. Výkonný elektrický šrotovník na přípravu sladu ze sladových zrn. Extrémně široké válce zajišťují požadovaný přístup k endospermu bez poškození vnějších částí zrna, které. Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17.


Optimální mačkadlo sladu zvláště pro varny Braumeister 20l nebo 50l. Tvrzené válečky a nastavitelná mřížka zaručují optimální namačkání zrna pro proces vaření mladiny s Braumeisterem. Násypka sladu z nerezové oceli je snadno odnímatelná a celé zařízení je namontováno na nosném rámu, který je trvale namontován. Ukázka uchycení mačkače pod silo s možností vjezdu vysokého vozíku. Ukázka pojízdného a výškově variabilního stojanu s úchytem na pytel.


Používá se v menších pivovarech jako hlavní šrotování do varny, nebo ve větších pivovarech jako doplňkové šrotování speciálních sladů. Vyroben z ušlechtilé oceli, dodáván s patřičnými opěrnými prvky. Jsou to hlavní složky systému zpracování sladu. V našem portfoliu naleznete levné vybavení pro ruční drcení sladu , stroje pro mačkání sladu určené pro středně velké pivovary až po výkonné stroje pro mačkání sladu ve velkých objemech. Plán pro pivovar s 500-litrovou varnou Braumeister.


Hlavní kvašení a zrání piva probíhá v cylindricko-kónickém tlakovém tanku. Kulový kohout nerez pro fermentační nádrže GM1. Stroje pro jemné stlačení sladových zrn před procesem vaření mladiny. Nabízíme levné vybavení pro ruční mačkání sladu , jednoduché elektrické šrotovníky pro středně velké pivovary až po výkonné stroje pro strojní mačkání sladu ve velkých objemech.


Zrna sladu je potřeba rozdrtit jen částečně, aby se otevřela, ale obal zrn zůstal konzistentní. Vystírací káď – nádoba s obvykle dvojitým pláštěm a míchacím mechanismem, v němž se začíná proces vaření piva. Vážení chovatelé koní, hovězího dobytka, ovcí, koz, jelenů, pštrosů a jiných užitkových zvířat. Naše firma Vám nabízí pomocníka ve správné a úsporné výživě. Chladič s provzdušňovací svíčkou 4. Vzduchový kompresor 10.


Stroje na jemné stláčanie sladových zŕn pred procesom varenia mladiny. Výrobník ledové vody 11. Ponúkame lacné zariadenia na ručné šrotovanie sladu , jednoduché sladové šrotovníky pre stredne veľké pivovary až po výkonné stroje na strojové šrotovanie sladu vo veľkých objemoch. Je možné je volitelně vybavit i rukávem pro přesné směrování namletého sladu do připravené nádoby nebo pytlů, případně zásobníkem sladu se šnekovým dopravníkem a automatickým dávkováním.


Od začátku své činnosti se specializujeme na projektování a dodávky technologií sladoven, silových hospodářství, úpravu plodin pro zemědělská družstva a dalších. Nabízíme systém BREWORX BEERCIDERLINE, který jako volitelné příslušenství malého pivovaru umožňuje vyrobit pivo a cider na jediné výrobní lince. Patentní mačkadla na slad s dvojitým pohybem válců, kterými se nejen značná úspora sladu , ale i také rychlejší čeření docílí došlo toho největšího rozšíření. Mačkadlo na slad systému Novák a Jahn. Na sta dobrozdání a vysvědčení stojí u zmíněné firmy.


Předmět plnění: - dodávka pivovarské technologie - mačkadlo sladu , varna, chlazení mladiny, zásobník horké vody, kvasné kádě a tanky, sanitační nádrže, myška KEG sudů atd. Cidérka kombinovaná s minipivovarem BeerCiderLine MODULO je velmi efektivním využitím výrobní technologie, které umožňuje s minimálními náklady pokrýt poptávku široké veřejnosti po dvou osvěžujících nízkoalkoholických nápojích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky