středa 5. prosince 2018

Elektrická smažící pánev

Elektrická smažící pánev. Pro podrobnosti klikněte na obrázek: ALTESE s. U dodavatele : 3-dnů ks. Skládají se z horní části a podstavce.


Horní část tvoří sklopná nádoba s celoplošně vyhřívaným dnem o síle mm.

Sklopná nádoba s kulatými vnitřními rohy je vyrobena z korundem otryskaného nerezu, která je odolná proti korozívním účinkům vody a soli. Multifunkční elektrická smažící pánev ( vana l, olej l ). Nabízím multifunkční elektrickou smažící pánev s litinovou vanou, která je manuálně vyklápěna. Zařízení je v nerezovém korpusu. Kapacita vany je l, náplň o. Servis po celé ČR zajištěn Pánev smažící multifunkční plynová BRF-64G.


Díky tomu můžete připravovat více pokrmů najednou.

Nastavitelný termostat a studené rukojeti jsou praktickým detailem. Smažící pánve jsou gastronomická zařízení, která slouží ke smažení pokrmů. Ve smažících pánvích je možné připravovat i základy pro výrobu omáček , gulášů a vaření různých pokrmů. Bezpečnostní termostat s restartem.


Rovnoměrný ohřev dna elektrickým to. Smažící pánev sklopná elektrická vyrobená z nerezové oceli – speciální teplovodná ocel RAEX. Nerezové odklopné víko, automatické sklápění elektrické, objem vany l. Vhodná do kuchyně do 3jídel – hotely, školy a restaurace. Pevná kovová konstrukce s tloušťkou mm a. Spotřebiče řady Pratika vynikají svou spolehlivostí, ergonomií a kvalitním nerezovým provedením. Díky své univerzálnosti a spolehlivosti najdou uplatnění v jakékoliv kuchyni.


Smažící sklopné pánve elektrické nebo plynové slouží ke smažení, fritování a opékání pokrmů, připravu základů omáček, gulášů v gastro provozech kuchyní jídelen, restaurací. Zaujaly Vás naše služby. Snahou naší firmy je nabídnout obchodním partnerům co nejširší sortiment s důrazem na funkčnost, spolehlivost a hlavně nízkou cenovou hladinu.


Cukrářská fritéza smažící elektrická pánev na koblihy, langoše a vdolky… Akční Doprava zdarma Celonerezové provedení cukrářské fritézyzajišťuje stálost tvaru, nezdeformuje se ani dlouhodobým působením vysokých teplot oleje.

Celkový objem pánve 70l a využitelný objem pánve je 50l. Vybírejte si Pánve podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Kč objem litrů, manuální vyklápění, celonerezová Řada Light Model: 000.


Naklopení pánve umožňuje různé druhy vaření. Je snadné: dusit, smažit, grilovat a vařit přímo na spodní části pánve díky velké tloušťce dna. Nerezová vana má objem 120L, dno sklopné pánve je ze speciální teplovodné oceli RAEX o tloušťce 12mm. Pánev je vyrobena z nerezové oceli včetně podstavce. Vana má zaoblené vnitřní rohy a vybavena výklopným systémem umožňujícím snadnou obsluhu, vyprázdnění a čištění.


Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů. Vany pánví jsou vyrobeny s speciální teplovodné ocelolitiny RAEX s potravinářským atestem , která je náhradou za šedou litinu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tyto víceúčelové elektrické pánve jsou pro svou malou velikost dobře přenosné, často se proto využívají na chalupách, chatách apod.


Plynová pánev se hořáky se perfektně hodí do jakéhokoliv prostředí. Ať už vaříte pro kohokoliv, kdekoliv a jakkoliv, pak tuto pánev v pohodě upotřebíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky