pátek 28. prosince 2018

Popradská káva extra špeciál

Popradská káva extra špeciál

Už viac ako rokov si vychutnávame špeciálnu chuť 1 arabiky, ktorá je namiešaná našimi majstrami len z tých najkvalitnejších odrôd. Vieme, kde je najnižšia cena. Na Slovensku sa vyrába už vyše rokov a jej tradičná receptúra je od nepamäti spojená s popradským závodom.


Originál, mletá káva , 1 arabica. Receptúru tejto kávy tvorí 1 arabika z oblastí. Náš eshop používa súbory cookie pomáhajúce správnemu fungovaniu webovej stránky, za účelom zlepšenia poskytovaných služieb, analýzu návštevnosti a zobrazenie relevantných reklám podľa vašich záujmov.


Každý kávičkár si určite vyberie podľa svojej chuti tú pravú. Klasické kávy dopĺňa v tomto portfóliu aj instantná káva a káva bez kofeínu. Robíme všetko pre to, aby sme zabezpečili správnosť informácií o produkte, ale nakoľko sa potravinárske produkty neustále menia, tak prísady, obsah výživy, diétnych zložiek a alergénov sa môžu zmeniť.


Extra špeciál espresso je zmesou odrôd káv arabika. V šálke je jemná, bez zbytočnej horkosti s intenzívnou arómou. Výborne chutí ako espresso z kávovaru.


KAFFA Coffee Zrnková káva Alfredo Barbera Bazzara Bristot Caffé Del Doge S. Ideálna je aj pre použitie v mokka kávovare. Carraro Celeste Dallmayr Danesi Davidoff Grand Maestro Italiano Gruppo Gimoka Hausbrandt Chic. Pražená káva , 1 arabica. Metro nový leták - Maloobchod. Popradská mletá káva extra špeciál 3x250g.


Pridať do zoznamu: Len pre registrovaných uživateľov! Teraz vám ju ponúkame poctivo praženú, čerstvo namletú a vákuovo zabalenú v 5g balení, aby sa uchovali všetky jej príjemné arómy. Kávové zrnká Arabica sú získavané z bôbov kávovníka arabského (Coffea arabica). Dozretá káva má tvar červenej bobule.


Táto rastlina pôvodne pochádza z horských oblastí Etiópie. Kávovník arabský je dnes najrozšírenejším kávovníkom využívaným na výrobu kávy. Káva Extra Špeciál Instantná 100g. Výrobek byl vložen do databáze již v minulosti, proto se údaje nemusí shodovat s aktuální podobou.


Zjistili jste, že má jiné složení? Nealko nápoje aktuálne akcie a zľavy v Tempo! Najnovšia vlna zliav na Jubeo. Ulahodí aj tým najnáročnejším - veď je to rokmi overená kvalita!


Vyberte si z niekoľkých druhov mletej a zrnkovej kávy za TOP ceny. Jedná sa o praženú mletú kávu Arabika (1) s originálnou receptúrou, ktorá sa vyrába už viac ako rokov. Majte jednoducho chutný deň plný úžasných jedál.


Káva popradská extra špeciál 250g BOP. Cena bez DPH € Cena s DPH € IHNEĎ k odoslaniu. Na sklade Popis. Predám - Instantná popradská káva extra špeciál 2g, lokalita Žilina.


Nezmeškajte akciový VÝPREDAJ. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky