čtvrtek 13. prosince 2018

Kempové nádobí

Kempingové nádobí 3dílná kempingová sada STORE LINE obsahuje : 1x ešus se sklopným držadlem a víko o průměru 15cm (objem nádoby l), 1x ešus se sklopným držadlem o průměru 13cm (objem 1l). Titanové nádobí je určeno pro náročné cestovatele. Titan jako materiál je totiž lehký a zároveň velmi odolný.


Pokud počítáte každý gram, je pro vás titanové nádobí ideální. Pro vaření v přírodě se jistě hodí také správné outdoor pomůcky na vaření. K pobytu v přírodě patří také neodmyslitelně vaření. Pokud nechcete jíst z papírových tácků a kelímků, máme pro Vás řešení. Nabízíme velmi odolné nádobí různého typu, jako jsou skleničky, hrnečky, sady nádobí a mnoho dalšího prektické nejen pro stany.


Unikátní lehký a výkonný osobní systém vařiče a nádoby pro víkendové cestavatele a turisty. Skrývá v sobě technologii úspěšného modelu REACTOR, kde vařiči nehoří plamenem, ale speciální pěna vydává sálavé teplo, které prostřednictvím tepelného výměníku přechází přímo do nádoby. Tento druh nádobí je přímo určen pro použití na cestách, jak tomu u spousty melaminových výrobků nasvědčuje gumový protiskluzový kroužek na spodku. Velkou výhodou je možnost nakupovat přímo designové sady nádobí , ke kterým se dá přikupovat příslušenství. Sada nádobí pro osob obsahuje hrnků, různě velké hrnce, poklice a pánev o průměru cm.


Nádobí disponuje nepřilnavou povrchovou úpravou a snadno se čistí. Vango Person Non-Stick Cook Kit má součástí balení i transportní obal. Praktický outdoorový kávovar, který v sobě ukrývá vše co potřebujete pro přípravu vašeho oblíbeného nápoje, a to bez potřeby elektrické energie, baterií či náhradních filtrů. Skladem 4modelů od oblíbených značek např.


Outwell, Bo-Camp, Hamaka. Nádobí v karavanu by mělo splňovat základní parametry. Jedná se především o markýzy, klimatizace, vzduchové pérování Dunlop, stany ke karavanů, kempové nádobí , pohony pro obytné přívěsy, náhradní díly pro většinu vozidel a další zboží. Osvědčená army jídelní souprava, lehká trojdílná sestava (velká miska, malá miska, víčko), nádobí na cesty. Kempové nádobí 16ti dílné (talíře hrnky) zdarma: Přídavná zpětná zrcátka: zdarma: Pro Váš klid - botička na kolo nebo Multisafe na oj karavanu.


Jednička na českém trhu s doplňky a příslušenstvím pro karavany. Skvělé ceny a rychlé dodání! Z našeho bohatého sortimentu příslušenství vyberete přesně to, co se pro Váš karavan nebo obytný vůz hodí.


Chystáte se na dovolenou do kempu a hledáte ten správný kempingový nábytek, který by Vám dovolenou co nejvíce zpříjemnil? Tak to jste na Hellors. V našem širokém sortimentu naleznete skladné kempingové stoly, skládací kempingové židle, vhodné nejen do kempu, ale i na rybaření či festival. Rodinné a kempové stany. Přístřešky a párty stany.


Další kategorie Spacáky a karimatky Karimatky a matrace. Lehké letní a cyklo spacák. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Outdoorové nádobí značky Mil-Com. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Malá stříbrná polní kuchyňka se skládá z lihového vařiče a nádobí.


Kempové nádobí

Tatonka Alcohol Burner Set obsahuje vařič, dva rendlíky a vak. Díky tomuto užitečnému setu si můžete užít pořádnou večeři i uprostřed lesů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky