úterý 11. prosince 2018

Knihovna masiv

LINZ - knihovna z masivu buk 1cm. Prosklená knihovna masiv BABU SKLO 20 pr. Ať už se rozhodnete umístit masivní knihovnu do obýváku, ložnice, dětského pokoje nebo s ní ozvláštníte domácí pracovnu, můžete si být jistí, že knihovna masiv udělá parádu všude. Dřevo je oblíbený materiál, se kterým se dá. Dřevěné regály a knihovny z masivu.


Toužíte po kvalitním a estetickém provedení úložiště pro vaše knihy a další předměty?

Knihovna je elegantním doplňkem každého interiéru. Nabízíme i knihovny s dveřmi, které chrání uložené věci před prachem. Plné dřevěné dveře sjednotí místnost a skryjí všechno, co chcete mít chráněné před zvědavýma očima nebo co potřebujete rychle uklidit. Stejnou službu udělá rohová knihovna masiv , speciálně uzpůsobená pro menší prostory.


Vyberte si svou kvalitní dřevěnou knihovnu od českého výrobce ROALHOLZ. Knihovny z masivu i se sklem dodáváme smontované. Pořídit u nás můžete knihovny masiv , ale i elegantní vitríny, v různých tvarech a nápaditém designovém provedení.


Indický industriální nábytek mango masiv. Pak jste na správném místě.

Tato knihovna je přesně tím kouskem, který vás zaujme svojí. Pokud si zakoupíte různé druhy. Mohu zajistit dopravu za cenu 300kč po celé ČR, nebo je možný osobní odběr v Mladé Boleslavi.


Jedná se o kompletní výrobní program Nábytek z masivu. Masiv - smrk, 1x police ( hloubka police cm). Za příplatek lze objednat provedení z borového dřeva. Neodlupuje se, nepraská a netvoří šupiny, může se jednoduchým přetřením znovu renovovat. Masivní dřevěné knihovny vyrábíme v různých velikostech, buď otevřené bez dvířek,nebo s prosklenými dvířky.


Na přání zákazníka lze knihovny různým způsobem upravovat jak rozměrově,tak vzhledově. V naší nabídce najdete komody, prosklené vitríny a knihovny vyrobené z kvalitní borovice, v barvách elegantní bílé a přírodní borovice. Hlavním znakem jsou bočnice z hranolků. Nábytek je kvalitně opracován, bez povrchové úpravy - přírodní provedení. Každý kus je, díky ruční výrobě, naprostý originál, může se tak mírně barevně i rozměrově lišit.


Kč Malá knihovna STEFI - DUB MASIV Skladem 6. Detail produktu Do obchodu. V nabídce máme regály ze dřeva - ať už lakované či v přírodním provedení. Dále regály z lamina v nejrůznějších odstínech i kovové regály.


Kvalitní dřevěný nábytek z masivu borovice k dostání na našem internetovém obchodě.

V naší široké nabídce naleznete postele, komody, skříně, psací stoly, křesa s spoustu dalších kvalitních výrobků z borovice. Dubový nábytek z masivu. Představujeme Vám vyjímečnou kolekci dubového nábytku z masivního dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky