čtvrtek 27. prosince 2018

Karafa na vodu 2l

Velmi elegantní karafa na vodu , kterou si do sklenice nalijete pouhým nakloněním karafy. Kostky ledu či jiná pevná část se z karafy při vylévání nedostane. Karafa značky Cilio o objemu l. Detail produktu Do obchodu.


Pokochejte se širokou nabídkou originálních karaf a dekantérů z broušeného skla a českého křišťálu Bohemia Crystal. Nabízíme otevřené dekantéry na víno , luxusní karafy se zátkou na whisky různých designů i tvarů.

Nádherná karafa na vodu Elisabeth od výrobce Philippi pojme až litru nápoje. Je vyrobena z leštěné nerezové oceli. Sklenená karafa na vodu či domácu limonádu bude hosťom vždy po ruke.


Pokiaľ si chcete dopriať príjemný večer, bude sa vám hodiť karafa na víno. Okrem toho, že je praktická, vyzerá sklenená karafa jednoducho štýlovo. Porcelánový džbán Grey Stripes. Džbán môže byť sklenený alebo keramický.


Môžete ju použiť ako na víno, tak na vodu či domáce limonády. Skleněné karafy na víno, krafy na vodu i jiné nápoje z kvalitního čirého skla.

Retap Eco karafa 2l s modrým uzávěrem - skleněná karafa na vodu a ostatní studené i teplé nápoje. Pro všechny kteří chtějí mít vždy při ruce dostatečnou zásobu tekutin nejen na cestách, ale také v kanceláři nebo doma. Velkorysý objem karafy 2l tuto potřebu hravě zajistí nejen Vám, ale třeba i ostatním členům domácnosti nebo kolegům na pracovišti.


Skleněná karafa na vodu a ostatní studené i teplé nápoje. Elegantná karafa , ktorá je nielen na vodu , ale kľudne do nej môžete spraviť limonádu či ľadový čaj. Chladící karafa na vodu l Blomus ACQUACOOL. Má pružné silikónové veko kombinované s nerezovou oceľou v tvare kvetu, ktoré zabezpečí aby váš lahodný nápoj sa nevylial alebo aby vám doň nevletel neželaný hosť. Plastová jímka určená ke skladování dešťové vody nebo splaškové, může být použita do míst s výskytem vysoké spodní vody.


Pro milovníka vín nabízíme karafy na víno, díky kterým vynikne jeho chuť, a zároveň moc hezky vypadá. Vyberte si z naší nabídky vhodnou karafu pro vás. Pre všetkých, ktorí chcú mať pitný režim v svojich rukách nielen na ceste, ale aj v kancelárii alebo doma. Veľkorysí objem karafy l určite zabezpečí túto potrebu.


Prečo si vybrať Retap karafu? Krásná a ekologická karafa na vodu výborně nahradí jednorázové plastové PET láhve. Barevné víčko dodá karafě šmrnc. Designová karafa se hodí do každé domácnosti, kanceláře. Vysoká kvalita a krásny unikátny dizajn a jej opakovateľné použitie je priateľské ku životnému prostrediu.


Je vhodná na vodu do práce, či na cestu.

Extra silné borosilikátove sklo ( obsah recyklovaného skla). Revitalizační Karafy a sklenice, NaturesDesign - Květ života. K její výrobě bylo použito žáruvzdorné sklo, nerezová ocel, plast a silikon.


Kvalita od značky BergHOFF. Pre základnú funkčnosť, analytické účely, spríjemnenie používania webu a po udelení súhlasu aj na účely cielenia reklamy využívame súbory cookies. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránky. Pokud si chcete dopřát příjemný večer, bude se vám hodit karafa na víno. Kromě toho, že je praktická, vypadá skleněná karafa jednoduše stylově.


Co se týče džbánu, ten máme většinou spojený s pivem. Různé tvary a velikosti. Možnost použití i na jiné nápoje jako jsou ledové čaje, limonády, ale i víno.


Elegantní karafy na vodu udělají z obyčejného pití nevšední zážitek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky