pátek 14. prosince 2018

Kbelík s víkem 10l

VÍKA S POJISTKOU Plastové kbelíky s vylamovací pojistkou a víkem o objemu litrů jsou jedny z nepoužívanějších obalů v potravinářském a průmyslu barev. Disponuje pohodlným držadlem, které snadno umožňuje. Delphin Skládací kbelík Magic - 10L.


Série univerzálních skládacích věder s velmi širokým použitím. Vědro 10L s víkem na potraviny, mix barev.

Zaručuje, že obsah zůstane ve vědru i po hrbolaté cestě. Rukojeť pro přepravu a přenášení kbelíku. Uzavíratelný plastovým průhledným víkem. Ideální pro skladování pelet, boilie apod. Clanax Standart Vědro - kbelík l. Díky svému tvaru výborně vyplňuje pros.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kbelíky je možné skládat na sebe.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Praktický plastový kbelík s praktickým víkem. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Velmi stylové kbelíky, které jsou ideálním řešením pro skladování krmení a různých návnad a nástrah, jsou k dispozici celkem ve třech velikostech. Každý rybář jistě ocení pevný kyblík, ve kterém může prakticky skladovat krmení a různé návnady a nástrahy.


Vybírejte si Úklidové kbelíky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Popis: Prodám větší množství kbelíků s víkem , čisté,vymyté,od potravin, 10L. Plechový kbelík s víkem L. Plastový kbelík s víkem , objem 1litrů, potravinářský atest. Plastový stohovatelný kulatý kbelík s potravinářským atestem.


Vhodný pro distribuci a uchovávání smetany, jogurtu, tvarohu, nakládaných sýrů a dalších tekutých i pevných produktů. Pojistka umožňuje kontrolu prvního otevření. Kč Koupit Hodnocen í. Najde si své místo v koupelně, hospodářské místnosti nebo v kuchyni. Jejich výhodou je nízká hmotnost a vysoká odolnost.


Při nákupu online na JYSK.

Klikni a vyzvedni – Zdarma. Všechny informace o produktu Úklidový kbelík Leifheit Picollo vědro l , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Leifheit Picollo vědro l. Obecné pravidlo pro nasolování: Solného nálevu by mělo být cca - 10x více než je váha nasolovaného sýru. Tedy na 1kg sýru - 10l nálevu. Sýry by se neměly vrstvit a dotýkat velkými plochami. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Nabízíme kbelíky plastové kruhové i obdélníkové od 5l, vědra s víkem a stavební vědra. Nádoba XAVAX Kyblík na led nerezový , Nádoba na servírování kostek ledu, kyblík s víkem a kleště, nerez ocel, tloušťka stěny 1cm, zajišťuje optimální izolaci a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky