čtvrtek 20. prosince 2018

Krabice na cupcakes praha

Posuvné krabice na cupcaky v barvách Halloweenu od amerického. Strašidelná krabice , která má uvnitř papírový rozdělovač na 4. Volný prodej na prodejně prozatím z hygienických důvodů není možný. Obaly, krabice a další zboží vám rádi nabídneme přímo na prodejně v Praze - Kunraticích. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Kartonové krabice , dárkové krabice a krabičky, úložné a stěhovací krabice s víkem, krabice na pizzu, obaly, fólie.

Výroba krabic na zakázku. Praktická krabice na muffiny. Krabice na muffiny využijete i na cupcakes , mini zákusky, chlebíčky, ovocné košíčky, atd. Vyrobena je z pevnějšího materiálu, takže zvládne i delší trasu.


Krabici na muffiny u nás zakoupíte v různých variantách. Polední přestávka na prodejnách 12. Na jednotlivých prodejnách je omezený počet pro vstup zákazníků.


Ve státní svátek jsou všechny prodejny zavřeny.

Recepty na muffiny a cupcakes se liší, Frutiko peče cupcakes kakaové vždy čerstvé těsně před doručením. Výborné kakaové muffiny zalité belgickou čokoládou aranžuje Frutiko také do netradičních dortových kytic, které lze stejně jako dárkové krabičky s cupcakes poslat kamkoli po celé České republice kurýrem. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek.


Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Vítejte na stránkách společnosti Krabice ,s. Jsme menší kartonážní společnost s mnohaletou zkušeností v oboru, zabývající se zakázkovou výrobou krabic a obalů dle požadavků zákazníků.


Za dobu trvání firmy získali naši pracovníci bohaté zkušenosti a tvoří kvalitní tým, který je Vám vždy k dispozici. V naší nabídce nechybí ani další kartonové obaly - krabice na počítače nebo notebooky, šatní boxy, ve kterých je možné přepravovat oblečení pověšené na ramínku. Dále můžete vybírat také krabice na víno, dortové krabice , kromě stálé nabídky dokážeme sehnat i jiné velikosti, nebo i barvy krabic. Potřebujete někam do příští sezóny uložit letní oblečení?


Nebo schovat synovu fotbalovou výstroj do příštího tréninku? Prohlédněte si naši nabídku úložných krabic a najděte všem věcem dočasný domov. A pokud chcete na první pohled vidět, co je uvnitř, můžete si vybrat průhlednou variantu.


Krabice pro bezpečnou přepravu muffin a cupcakes seženete u společnosti Pack Shop s pobočkou v Praze, kde si můžete vybrat z široké nabídky krabic na potraviny. Uvnitř je vyjímatelná vložka se otvory na dortíky, které jsou zároveň doplněny i otvory na prsty pro snadné vyjmutí. Papírová krabice je jako stvořená na muffiny a cupcakes.


Díky průhledu budete mít přehle co je uvnitř.

Krabičku využijete na svatbě i na oslavách. Ortenovo náměstí, Praha a to z důvodu zamezení případného šíření koronavirové infekce mezi zaměstnanci ČP a klienty. Jaký kartonový obal vybrat?


Nejprodávanější jsou lepenkové krabice z 3vrstvé a pevnější 5vrstvé vlnité lepenky. Drobné zboží se všal lépe balí do plochých poštovních krabic nebo jiných našich obalů, zejména obálek. Internetový obchod výrobce kartónových obalů společnosti Model Obaly.


Prodáváme široký sortiment kvalitního papírenského zboží pro malé i velké odběratele za bezkonkurenční ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky