středa 19. prosince 2018

Minipračka se ždímačkou

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pračka vypere i tam, kde není k dispozici tekoucí voda.


Elektrická minipračka se ždímačkou vám šetří čas i peníze! Pračka je ideální na chalupy, pro studenty, do karavanů, hausbotů apod.

Stačí přidat jen teplou vodu a prací prostředek a můžete prát. Při použití výrobku se řiďte pokyny uvedenými v přiloženém návodu k použití. Na reklamaci nebude brán zřetel, pokud jste výrobek pozměnili či jste se neřídili pokyny uvedenými v návodu k použití. Ideální na chalupy, do karavanů, hausbótů, pro studenty apod.


Lehká malá kombinovaná pračka s odstředivkou, žádné ruční praní doma a na cestách, vhodná na menší množství prádla (do kg), přidáte pouze teplou vodu a prací prostředek, kapacita odstředění 1. Určitě Vás zaujme funkce 2v1- mini pračka se ždímačkou. Používaná, ale v perfektním stavu. MINIPRAČKA SE ŽDÍMAČKOU PROFESSOR MPZ3v akci najdete v akčním letáku Okay. Lehká malá pračka s odstředivkou, žádné ruční praní doma a na cestách, vhodná na menší množství prádla (do kg), přidáte pouze teplou vodu a prací prostředek, kapacita odstředění 1.

W, příkon odstředivky 1W, rozměry (šxvxh) 370x490x3mm. Není tomu tak dlouho, co se na. Mini pračky se ždímačkou. Počet produktů na stranu: Řadit produkty Nakupujte v kategoriích.


Malá velikost zařízení usnadňuje jeho přepravu. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Je velmi užitečné, když s sebou musíte vzít spoustu věcí. MissKaty is a fanfiction author that has written stories for Twilight, Hunger Games.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Do obývacího pokoje se. Tentokrát jsme se v naší bleskové recenzi podívali na levný osmipalcový tablet, který můžete mít za zhruba 5Kč. Kapacita této mini pračky je na úžasných 3kg prádla. Stylový design, nízká hmotnost.


W příkon odstředivky 1W rozměry (šxvxh) 370x490x3mm Obsah balení: x minipračka vč. Vířivé pračky a odstředivky již nejsou tak rozšířeným artiklem, stále však mají své oblíbence. Do pračky vložíte menší množství prádla, které se vypere v úsporně krátkém čase.


A pokud k výřivce pořídíte také odstředivku, pak bude tento pár kompletní.

Jsou vhodné pro začínající dvojice, skromnější podmínky nebo jako záložní spotřebič. Představitelem nízkonákladové, ovšem velice kvalitní stolní pračky je minipračka se ždímačkou Prefessor MPZ 302. Průmyslové pračky se hodí všude, kde je potřeba prát často a velké množství prádla. Jsou to tedy nejen prádelny, ale také wellness centra, hotely, penziony nebo restaurace.


Důležitá je nejen kapacita, ale také dlouhá životnost pračky. Spotřebiče by tedy měly být konstruované tak, aby při praní několika várek denně vydržely spoustu let. Děti si se spotřebičem nesmějí hrát. Děti mladší let se musí držet mimo dosah spotřebiče a jeho přívodu.


Nízká spotřeba vody i elektřiny – většina modelů spotřebuje mezi až litry vody a jejich příkon se pohybuje v rozmezí pouhých 1až 4W. Rychlé praní – průměrná délka praní zabere přibližně až minut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky