úterý 25. prosince 2018

Keramický topný panel

Díky rovnoměrnému vytápění a dlouhým tepelným vlnám ušetříte minimálně na vytápění. Keramický topný panel Heat Decor HD-C600T s vestavěným pokojovým termostatem, 750W – vzor 06. Termín dodání – až dnů.


Vám individuální cenovou nabídku. Panely TERMOFOL mohou řídit teplotu vzduchu nebo samotný topný panel.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Topný panel má automatický termostat, ochrana proti přehřátí zabraňuje přehřátí panelu. Panel při zapnuté poloze ON dosahuje povrchových teplot - stupňů Celsia.


Skleněný topný panel opatřený kvalitním plnobarevným digitálním potiskem - topný obraz. Potisk panelů ECOSUN GS je prováděn vysoce kvalitním tiskem keramickou barvou přímo na vnitřní povrch skleněné čelní desky z tvrzeného skla o síle mm. Ecosun GS s foto potiskem je vybaven tepelnou izolací zadní stěny panelu a bezrámovou konstrukcí pro čistý design.

Topné panely skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Topné kabely totiž nemohou být připevněny příliš pevně, aniž by se nezalomily ve smyčkách, kdy potom mezi topnými kabely vzniká vždy mírně chladnější povrch a tím i ztráta tepelného záření. Náš plochý uhlíkový topný článek zajišťuje rovnoměrnější povrchovou teplotu a tím i více tepla. Termostat má funkci nastavení teploty vzduchu v místnosti a funkce nastavení teploty panelu.


Infračervený panelový ohřívač má speciálně tvarované montážní závěsy, které účinně zamezují demontáži elektrického panelu u dětí. Topný panel s akumulací zajišťuje díky své konstrukci optimální předání tepelné energie do vytápěného prostoru. Jeho předností je rychlý náběh na pracovní teplotu. Díky jednoduché instalaci je topný panel ideálním řešením pro vytápění místností bez invazivních zásahů do konstrukce stavby.


Součástí balení je závěsné zařízení včetně hmoždinek, šroubů a schématu pro montáž. Prodám úplně nový elektrický topný panel Rohnson. Sálavé topné panely, které jsou vybaveny vestavěným termostatem, přívodním kabelem a topným elementem. Elektrický přímotop nebo sálavý topný panel - výhody a nevýhody konvekčních a sálavých topidel. DMS Germany IH-4infračervený topný panel s LCD displayem a časovačem.


Návod k obsluze naleznete ke stažení zde. ECO Keramický nástěnný topný panel R-0CZ DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY. Topný keramický panel je novinkou na našem trhu a je průlomovou technologií v oblasti elektrického vytápění.

Pracuje na principu infračerveného záření a proudění teplého vzduchu. Tato kombinace spolu s keramickým panelem rovnoměrně vyhřívá místnost a proudění tepla vytváří příznivé klima. Keramický Infra topný panel ve světle šedé barvě o rozměru 45xcm.


Panel lze namontovat na výšku i na šířku. Teploceramic KERAMICKÝ TOPNÝ PANEL TCM RA 5bílá. Hmotnost panelu je kg. Tiché a komfortní topení s okamžitým tepelným účinkem.


Digitální ovládání a LCD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky