středa 12. prosince 2018

Dr beckmann odbarvovač na omylem obarvené prádlo

Odbarvovač můžete použít pro ruční praní nebo praní v pračce. Všechny informace o produktu Bělidlo, změkčovadlo, škrob Dr. Zkouška stálobarevnosti Rozpusťte kávovou lžičku prášku ve 1ml co nejteplejší vody. Namočte do roztoku nejméně viditelnou část oděvu, kde budou obsaženy všechny barvy. Navrací původní barvu textilím, které se nechtěně zabarvily při společném praní v pračce.


Je vhodný pro všechny textili a všechny barvy od 30°C. Po použití není třeba oděvy znovu prát. Lze ho použít na na všechny druhy textilií (včetně jemných) a za jakékoliv teploty. Před použitím je třeba provést zkoušku stálobarevnosti.


Sáček vystačí na odbarvení kg prádla váženého za sucha. Identifikátor výrobku Dr. Uživatelské hodnocení a recenze na Bělidlo, změkčovadlo, škrob Dr. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Speciální prášek na omylem obarvené prádlo. Použití pro bílé i barevné prádlo. Beckmann Intenzivní odbarvovač , 2g. Pro praní v pračce jsou potřeba sáčky.


Vzhledem k velké rozdílnosti tkanin nelze vždy zaručit výsledek. Ariel Mountain Spring ks. Lacalut aktiv zubní pasta. Zkoušla jsem přípravek na omylem obarvené prádlo (manželovo růžové triko bylo po vyprání s něčím morým barvy opraného hadru na podlahu) a fungovalo to. Ovšem původní barva byla světlá a materiál kvalitní.


Dr beckmann odbarvovač na omylem obarvené prádlo

U sytých barev bych byla přesvědčená, že dojde ke změně, která nebude ku prospěchu věci. V drogerii prodávají prostředek, odbarvovač prádla. Je to na všechny druhy textilií , jen se to namočí a nechá působit.


Myslím, že jsem to viděla v drogerii Teta. Název odbarvovače je - Dr. Sáček Sáček S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Specialisté na drogerii a kosmetiku.


Dr beckmann odbarvovač na omylem obarvené prádlo

Doručení až domů nebo osobní odběr. Země původu: Spojené království. Sušáky na prádlo Šňůry na prádlo Toaleta. Kč (€) 5Kč bez DPH () Skladem Ostrava Tovární ks Je-li objednávka vyh.


IBERIA ODBARVOVAČ OMYLEM OBARVENÉHO PRÁDLA 200g. Podívejte se také na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo prací prostředky. Všetky informácie o produkte Odstraňovač škvŕn Dr. Mají taky spoustu přípravků na různé druhy skvrn.


Dá se použít i pro naložení prádla do kbelíku, ale to je tak na tři dny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky