pátek 25. listopadu 2016

Akrylátový tmel na sádrokarton

Speciální pružně plastický tmel na bázi akrylátu s výbornou přilnavostí k běžným stavebním podkladům. Díky zvýšené pružnosti dobře snáší i větší dilatace. Rychleschnoucí, přetíratelný běžnými barvami již po minutách. Jednosložkový spárovací tmel , na bázi speciálních akrylů. Vytvrzuje vulkanizací vzdušné vlhkosti, vytváří trvale pevný, elastický spoj.


AKRYLÁTOVÝ TMEL na sádrokarton , praskliny v omítce, stropní podhledy.

Pro finální úpravu spár mezi sádrokartonovými a navazujícími konstrukcemi ( sádrokarton , zdivo,beton, plynosilikáty, omítka i dřevo), napojení okenních a dveřních rámů a parapetů. Dále pak pro vyplňování spár a trhlin v omítce, zdivu či betonu a jiných vhodných podkladů. Jednozložkový škárovací tmel na báze špeciálnych akrylov.


Vytvrdzuje vulkanizáciou vzdušnej vlhkosti, vytvára trvalo pevný, elastický spoj. Akrylové tmely - pro spárování sádrokartonů, spár ve zdivu, omítkách,. Finish tmel na sádrokarton kg Den Braven. Popisovače na textil Tužky a versatilky Papír, bloky, obálky a etikety.


Jak a čím správně tmelit sádrokartonové konstrukce. Většina tmelů na sádrokarton je vyrobena na bázi sádry.

Na první dvě vrstvy při tmelení zpravidla aplikujeme pevnější tmely, ideálně se samolepící výztužnou mřížkou nebo se skelnou páskou. Poslední vrstva slouží pro jemnější dotmelení. Tmel na sádrokartony se velmi dobře brousí. Vyztužená vláknem, rychletuhnoucí Den Braven Bezpáskový tmel na sádrokartony kg Příslušenství pro sádrokartonové desky koupit a objednat u OBI! Tento tovar sa dodáva ako balík a bude doručený do 1-pracovných dní.


Akrylový tmel se hodí pro využití v interiéru i exteriéru. Pri rovnakej objednávke viacerých položiek naraz v balíkoch ale aj špedíciou, sa cena doručenia môže líšiť. Cena doručenia nie je založená na počte položiek, ale na položke s najvyššou cenou doručenia v rámci Vašej objednávky. Het akrylátový tmel k plošnému vyrovnání stěn (omítek, zdiva, panelů, sádrokartonu apod.) v interiérech. Pokud se chystáte tmelit a hledáte produkt, se kterým se dobře pracuje, použijte oblíbený Den Braven akrylátový tmel s širokým využitím.


Zajisté oceníte, že je antikorozní a vysoce přilnavý na dřevo, zdivo, sádrokartony a další materiály. Využijete jej k opravě. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Silikon akrylátový tmel Tmely a lepidla.


Vysoká přilnavost na různé stavební materiály jako sádrokarton , beton, zdivo, lakované dřevo, sklo, glazované povrchy, hliník, ocel, nerez, většinu uPVC a jejich vzájemné kombinace. Přebytečný tmel po uhlazení vytlačíme a odebereme. Zajistíme, aby pod páskou nezůstaly bublinky vzduchu, to provedeme pomocí stěrky.


Po důkladném zaschnutí roh, nebo kout opět přetmelíme finální vrstvou stěrkového tmelu na sádrokarton , kvalitně uhladíme do ztracena v ploše SDK desky.

Tmely na sadrokarton od výrobcov Rigips, Knauf , Lafarge za najlepšie ceny. Filtruj podľa výrobcov: Norgips Rigips Knauf stavebné materiály. Sádra plastická Tmely na zdivo a sádrokarton.


Doporučená tloušťka jedné vrstvy je mm, max. SIGA PRO AKRYL je vysoce kvalitní víceúčelový plastickoelastický tmel na akrylátové bázi, s tepelnými a zvukově izolačními vlastnostmi. Vynikající pro zatmelení stropních kazet a lišt u stěn. Tmel se nanáší pomocí vytlačovací pistole.


Má vynikající přilnavost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky