úterý 1. listopadu 2016

Dortová forma 20 cm

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. PME dortová forma Polokoule ,cm.


Dortová forma 20 cm

Hliníková dortová forma ve tvaru polokoule. Rozměry: ,x 1cm. Doprava při objednávce nad 2. Recept pro inspiraci: Dort bez pečení Suroviny: kysaných smetan (á 200ml), bílý jogurt (150ml), vanilkový i krystalový cukr dle chuti, trocha rumu, malé balíčky piškotů, čerstvé nebo kompotované ovoce dle chuti. Rozkládací forma na pečení s prvotřídním antiadhezním povlakem proti připalování.


Eshop funguje bez omezení, výdejní místo zavřeno. Dortové formy na pečení dortů a zákusků od amerického Wiltonu. KORONAVIRUS: vzhledem k aktuální situaci bychom vás rádi požádali, abyste volili spíše platbu PŘEVODEM PŘEDEM NA NÁŠ ÚČET než DOBÍRKU. Dortová forma na čísla a písmena - nepřilnavý povrch Sada na pečení písmen nebo číslic.


Dortová forma 20 cm

Chybí vám dortová forma ? Věříme, že u nás neleznete právě to co hledáte nebo se inspirujete. Běžná cena 1Kč 1Kč 1Kč. Felcman dortová forma Srdce malé cm.


Detail produktu Do obchodu. Jsou opatřeny vysoce odolným antiadhézním povlakem, který zabraňuje připalování, vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby, vhodné do myčky. Pečící formy) Hodnocení produktu:. Forma kruhová vysoká pr. Vážený zákazníku, po dobu vyhlášených vládních opatření k prevenci proti rozšíření koronaviru zajišťujeme přepravu pouze s přepravcem PPL.


Dortová forma 20 cm

V našej ponuke nájdete aj ďalšie formy v tvare obdĺžnika z pocínovaného plechu v iných rozmeroch od rovnakého výrobcu. Kulatá forma na dort umožní péct klasické dorty, na jaké jsme po léta zvyklí. Tradiční kulatá forma na dorty. Vybrat si můžete různé formy na pečení dortů. Podle materiálů nabízíme hliníkové, teflonové nebo moderní silikonové formy.


Vyrobena je z pocínovaného plechu. Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající od 1. Orion dortová forma s odnímatelným dnem Kruh cm.


Dortová forma 20 cm

S přepážkou pro přípravu dvou různých dortů současně. Použití je možné v elektrické, plynové i horkovzdušné troubě. Vyklápěcí formička košíček mini ks - x cm. Odprostěte se od nudné klasiky a pořiďte si na své dorty hranatou formu.


Hranatá forma na dort působí elegantně i luxusně. Chcete-li vytvářet zajímavé dorty a dezerty, pak je pro vás tato forma to pravé. V nabídce naleznete potahovací hmoty, cukrářské potřeby, potravinářské barvy, fondány i vykrajovátka na cukroví a další suroviny a potřeby pro domácí pečení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky