úterý 22. listopadu 2016

Sušička whirlpool 6 smysl

To vše s důrazem na průběžnou péči o vaše prádlo. Představte si troubu, která sama kontroluje stav připravovaného jídla, chladničku, která citlivě zaznamenává každou změnu teploty, nebo myčku nádobí, která sama rozhodne, jak bude mycí program probíhat. SMYSL Objevte technologii, která myslí za vás. Podle množství prádla a zvoleného programu algoritmus technologie 6. SMYSL optimalizuje využití energie a konroluje úroveň vlhkosti během procesu sušení.


SMYSL , která sama nastaví teplotu s ohledem na to nejjemnější prádlo a neustále hlídá a upravuje celý proces sušení. Kondenzační sušička ST U 92E EU z řady Supreme Care s tepelným čerpadlem a inteligentní technologií 6. Hlavní vlastnosti modelu: Technologie 6. This video is unavailable. Její unikátní technologie 6. Kondenzačná sušička prádla s tepelným čerpadlom a inovatívnými technológiami zaručuje dokonalý sušiaci výkon s výraznou úsporou energie a vášho času.


To všetko s dôrazom na priebežnú starostlivosť o vaše prádlo. Whirlpool sušička ST U 83X EU. Kapacita bubnu pro sušení je kg prádla.


Ovládá se pomocí centrálního knoflíku a dotyku. Podstatou této technologie je automatické zaznamenávání úrovně vlhkosti, čemuž přizpůsobuje vybraný program sušení a následně pak nastaví ideální parametry pro úsporu energie i času. Obrovským plusem je, že je na něj poskytovaná 10letá záruka, což pouze potvrzuje jeho kvalitu. Whilpool Supreme Care s tepelným čerpadlem navíc během sušení sama nastavuje a upravuje teplotu, aby bylo prádlo správně usušené.


Je vybavena technologií 6. Sušička prádla WHIRLPOOL 6. Systém využívá proudění vzduchu, asymetrického pohybu bubnu a velké kapacity bubnu tak, aby vaše prádlo usušil šetrně. Spotřebič si sám vybere optimální teplotu s ohledem i na to. Každý spotřebič disponuje specifickými funkcemi i programy podle toho, od jakého výrobce pochází. Mezi nejvyhledávanějšími technologiemi najdete 6. Sensitive Drying pro velmi šetrné sušení, parní funkce, snadné žehlení a mnoho dalších.


Program Colours15° úsporně a šetrně vypere barevné prádlo při nízké teplotě. Oděvy si tak zachovají svou původní barvu po dlouhou dobu. Hodnocení produktu:.


Díky inteligentní technologii 6. Funkce odloženého startu, ruční praní, rychlogram, předpírka, studené praní a jiné. Bauknecht sušička EcoStyle s technologií. A, kapacita sušenia kg bielizne, spotreba el.


Pri sušení je automaticky zaznamenávaná úroveň vlhkosti každej. Kondenzát v šuplíku,který vylíváte nebo lze přímo do odpadu. Funkce- smysl ,ovládání senzorů, indikátor filtru, dětský zámek.


Jednoduché ovládání programátorem. Na všechny spotřebiče je záruka měsícu a pozáruční servis za rozumné ceny. Nabízím k prodeji sušičku na 6kg.


Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky