čtvrtek 3. listopadu 2016

Hranaté umyvadlo 60 cm

Sleva výprodej ze vzorkovny - jediný kus. Azzurra Thin umyvad. Na první pohled překvapí svou jednoduchostí. Balení neobsahuje sifon ani baterii. Umyvadlo ze série Traffic od firmy KOLO.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Po stranách zkosené do úhlu. Popis otvor pro sifon: Ø mm umyvadlo na desku bez přepadu šířka cm.


Modré hranaté umyvadlo na desku. ORNE Nábytkové umyvadlo na desku cm. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka?


Záleží na rozměrech koupelny. Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI.


Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné. Skladem, ihned k odběru ks. Lze instalovat jako polozápustné umyvadlo do desky či nábytku. Hrana je tlustá pouze mm. Možné použít jako umyvadlo na desku.


Jednoduché a elegantní umyvadlo obdélníkového tvaru s otvorem pro baterii uprostřed. Rozměry umyvadla jsou 55x48x15. Sifon, baterie, vtok ani umyvadlové šrouby nejsou součástí. Moderní nástěnné umyvadlo se neobejde bez kvalitních doplňků.


Pro kombinaci s oválný. Keramické umyvadlo s vnitřní bílou glazurou, určené pro zapuštění do desky(skříňky). Cse slevou (z originální ceny). Tato sleva Vám bude odečtena v dokladu o koupi automaticky. Vyberajte si Umývadlá podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Například chcete-li koupelnu a Vaše představa je mít vše „v hranatém tvaru“, určitě je důležité pořídit si hranaté umyvadlo , nebo hranaté umyvadla pro větší koupelnu. Tu jistě vybavíte umyvadlem tak, aby vše ladilo v retro stylu. Barevná a skleněná umyvadla zaujmou na první pohled.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky