čtvrtek 10. listopadu 2016

Gastro sporáky

U nás si vyberete z široké nábídky profi sporáků pro restaurace, školní jídelny a další gastro provozy. Sporáky , Gastro -bazar. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Gastro šporáky majú opláštenie z nerezovej ocele a tiež zosilnenú konštrukciu pre veľké zaťaženie. Profesionálne šporáky môžeme navyše rozdeliť na: stolné gastro variče – pre osadenie na stole alebo na podstavci.

Profesionální sporáky můžeme navíc rozdělit na: stolní gastro vařiče – pro osazení na stole nebo na podstavci. Gastro sporáky mají opláštění z nerezové oceli a také zesílenou konstrukci pro velké zatížení. Vyrábí se standardně ve verzi jedno nebo dvou hořákové. Profesionální gastro vybavení Výhodná chladící technika Nakupujte u nás levné a kvalitní lednice, mrazáky, výrobníky ledu či vitríny. Gastro zařízení a gastronomické vybavení, lednice, sporáky vše přehledně na gastrozarizeni.


Výprodej se slevou až. Kompletní realizace od sporáku, konvektomatu, přes nerez stoly, dřezy, myčky, kuchyňské roboty, výdej jídla až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Předmětem činnosti společnosti Blažek gastro , s.

Vám nejlevněji vše, co se týká gastronomického zařízení včetně montáže a servisu. Elektrická stolička v celonerezovém provedení, robustní litinová plotna o průměru 4mm vhodná pro hrnce až do obsahu 1litrů. Nerezový nábytek pro gastro - Výroba nábytku z nerezu pro velkokuchyně. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.


Nerezové stoly, dřezy, mycí stoly, nerezové regály. Gastronádoby - Prohlédněte si náš nový systém pro objednávání gastronádob. Požadovanou gastronádobu najdete rychle a jednoduše objednáte. V nabídce máme kompletní sortiment gastronádob. Vhodný typ sporáků vybíráme podle velikosti – čím větší rozměr tím větší hrnce můžeme používat a podle výkonů plynových hořáků nebo elektrických ploten, což nám ovlivňuje rychlost vaření.


Zaujaly Vás naše služby. Snahou naší firmy je nabídnout obchodním partnerům co nejširší sortiment s důrazem na funkčnost, spolehlivost a hlavně nízkou cenovou hladinu. Plynový sporák s horkovzdušnou el.


Příprava jídel přímo na plameni je u všech kuchařů nezbytná pro zdůraznění tradičních kulinářských dovedností. K dispozici máme elektrické gastro sporáky , gastro plynové sporáky a indukční gastro sporáky. Například indukční gastro sporáky jsou moderní vařiče, které přenášejí teplo přímo na hrnec, a tak se povrch sporáku zbytečně nezahřívá. Stroje - Gastro sporak bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. SPORÁKY , Gastro -netshop. Počet hořáků každý o rozměru 2x 6mm.


Gastro bazar použitých nebo starších strojů a zařízení v nabídce buď v původním stavu nebo po dílenské opravě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky