pátek 25. listopadu 2016

Čajové moře

Jak vybrat a používat čajové náčiní. V českých čajovnách čajové moře představuje praktický a estetický prvek a vyjma jeho obřadního využití je používán pro servírování rozličných čajů, nebo pokud si host přeje připravovat čaj sám např. Jde o čajový obřa při kterém se čajové nádobí polévá vroucí vodou, aby byla zajištěna jeho čistota i správná teplota.


Je složený ze dvou základních částí, tzv. Bambusová čajová moře jsou lehká a dobře přenosná.

Podle typu buď obsahují plastový šuplík, do kterého se zachytává protečená voda, nebo mají odklápěcí víko a jsou celobambusová. Tato čajová moře jsou lakovaná a odolná proti vlhkosti. Proto jsou čajová moře při obřadu Gongfu cha naprostou nezbytností. Skládá se ze dvou částí: vrchní část (hladina) s otvory a spodní část (dno),. Cha Pan, tác, čajové moře , příslušenství, čajové příslušenství, příslušenství na čaj, kávové příslušenství, příslušenství na kávu, Čajová zahrada - když chcete opravdový čaj nebo kávu.


Přímý dovozce a všechno ihned k odeslání. Vyrábí se z různých materiálů, ale nejčastěji je to bambus, který se dobře opracovává, zachovává svůj přírodní vzhled a nevadí mu ani přílišná vlhkost. Originální čajová moře , tácy i podnosy vyrobeny z tropického stromu Teak a Suar pro milovníky čajů.

Vyberte si různé tvary, velikosti, od malých podnosů, až po velké stolky. Jsou to malé podnosy nebo i celé velké kořenové vyřezávané stoly jako čajové moře. Moře pro přípravu čaje se vyrábí z různých materiálů - z bambusu a jiného dřeva, z kamene.


Používá se při čajovém obřadu Gong FU, ale můžete ho využít i při obyčejném čajování. Platbu za velkoobchodní nákupy vyžadujeme vždy předem. AJOVÉ MOŘE 1 RUČNÍ PRÁCE.


Nna výrobu čajového moře bylo použito masivního dřeva. Váš eshop s tradičním čínským čajovým příslušenstvím. Gong Fu (Kung Fu) Čajové soupravy a moře. Jednoduché čajové soupravy pro všední pití čaje. Expedice do druhého dne.


Originální keramické moře od českých keramiků a tradiční dřevěné moře dovezené přímo z Číny. Větší bambusové čajové moře. Při správném čajovém obřadu Gong-Fu má téci okolo voda proudem pro navození slavnostní atmosféry. To vám beztrestně projde pouze na čajovém moři, díky jehož důmyslné konst.


Lístky se sbírají podle takzvaných sběrových formulí, které určují, kterou část výhonku uštípnout. Obvykle jsou cennější mladší menší lístky u špičky výhonku a pupen.

Používáním souhlasíte s našimi pravidly pro používání souborů cookie. Ideální a přitom velmi estetický způsob, jak ochránit stolovací nábytek před politím vodou nebo čajem při přípravě čaje. Naše čajová moře jsou vyrobena z tropického stromu Teak. Mají různý tvar i velikost, od malých podnosů, až po velké stolky. Cha Pan jsou používána při čínském čajovém obřadu Gongfu cha.


Velké tmavé čajové moře z kvalitního bambusu s možností odtoku (hadička součástí balení).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky