pondělí 28. listopadu 2016

Myčka mora im 640

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Prohlédněte si naše dokonalé vestavné myčky MORA , které v kuchyni neuvidíte a ani neuslyšíte a přesto vám dodají dokonalý výsledek.


Vzhledem k funkcím, které myčky nabízí se řadí mezi ty nejlepší na trhu. Dominantou jsou technologicky vyspělé funkce zajišťující dokonalé sušení i mytí na vysoké úrovni. MORA IM 6je moderní myčka na nádobí, která je určena k plně integrované vestavbě a díky svému rozšířenému provedení pojme až sad nádobí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. S účinností mytí a sušení A, spotřebou vody 11l a hlučností 47dB bude Vaše nádobí dokonale čisté, navíc vám ušetří spoustu vody a elektrické energie a výsledkem budete ohromeni.


Popis a specifikace ↓Ke stažení. This feature is not available right now. Please try again later. Jistě využijete funkci poloviční náplně, pokud zrovna nemáte moc špinavého nádobí. Je vybavena programy mytí a je určena na sad nádobí.


Dominantou sú technologicky vyspelé funkcie zabezpečujúce dokonalé sušenie a umývanie na vysokej úrovni. Energetická trieda i spracovanie umývačiek vám navyše zaručí maximálne bezpečnú a hospodárnu prevádzku. Viac informácii o umývačkách MORA nájdete v sekcii Poradňa. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost. AquaStop se nemusíte obávat nepříjemného překvapení v podobě vytopení.


MORA IM6je praktická myčka , která je určena k plně integrované vestavbě a pojme až sad nádobí. Na jeden mycí režim spotřebuje litrů vody. Nádobí budou dokonale umyté. Myčky MORA mají dvě možnosti ovládání.


Ovládací panel nebo integrované ovládání. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Mora IM 6najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Se zásuvkami z toho jednou. Mora má sice příjemnější nákupní cenu, ale s ohledem na nutnost mytí s náročnější spotřebou energie se vám dražší myčka vyplatí tak do dvou let. Její nákup bychom zvažovali jen v případě, že máte pevný rozpočet který nejde překročit. Nová generace spotřebičů české značky MORA Tradiční česká značka kuchyňských spotřebičů MORA nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé moderní domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném, moderním stylu. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Návod je nedílnou součástí. Je to důkaz toho, že naše myčky jsou nejefektivnější ve spotřebě energie, mytí a sušení.


Vestavná myčka nádobí IM 641. Myčka IM 6vestavná integrova.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky