středa 23. listopadu 2016

Nástavec na mlýnek na maso

Elektrický mlýnek na maso bývá také často vybaven praktickým příslušenstvím, které nejčastěji obsahuje nástavec na plnění klobás, jitrnic a podobně. Velká část spotřebičů má také vyměnitelný stře kdy místo šneku na mletí vložíte nástavce na strouhání. Tímto krokem proměníte masomlýnek na výkonné struhadlo, na kterém můžete pohodlně a efektivně. Vybrali jsme pro Vás Mlýnky na maso. KingHoff Nerezový mlýnek na maso ruční č. Celo nerezový ruční mlýnek na maso č. Nástavec na mlýnek na cukroví velikost - Orion.


Nástavec na mlýnek na maso

Do mlýnku napěchujte těsto a vytlačujte přes nástavec. Vytvarované těsto seřízněte. Zaujme především svým jednoduchým ovládáním a přehledným LCD displejem s časovačem.


Základní parametry Typ Kuchyňský robot Barva. Kompaktní a vysoce výkonný mlýnek na maso vhodný pro přípravu nejrůznějších masových pokrmů. Inspirujte se videozáznamem, jak mlýnky na maso využít a vyberte si z široké nabídky – mlýnky na maso povrchově upravené silnou vrstvou potravinářského cínu nebo nerezové mlýnky na maso až po profesionální mlýnek na maso z leštěného nerezu. Kompletní příslušenství a náhradní díly k mlýnkům jsou samozřejmostí.


Plnící nástavec kovový na mlýnek na maso č. Příslušenství mlýnek na maso z hliníkového tlakového odlitku se vyrábí jako nástavec na kuchyňský robot WMF Profi Plus. Společnost Porkert pokračuje ve své pečlivé výrobě za dodržení tradičních postupů dodnes. Mimořádně kvalitní ruční mlýnek na maso Porkert č. Ruční mlýnek na maso Porkert je ryze českým produktem. Pro jeho výrobu byla použita jakostní šedá litina povrchově upravená silnou vrstvou. Ihned k odeslání Skladem Nástavce plastové č. Náhradní plnící nástavce k plničkám klobás a mlýnkům na maso.


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Nevíte, jaký je nejlepší elektrický mlýnek na maso ? Recenze a test kvalitních mlýnků na maso na trhu dle naší redakce a návod jak ho správně vybrat. Přehledné srovnání, vítěz testu, nejprodávanější modely. Doporučujeme český mlýnek na maso Porkert, který má dlouhou tradici výroby.


Nástavec na mlýnek na maso

V balení řezná deska s otvory o průměru mm. Mlýnek má certifikát zdravotní nezávadnosti. Můžete jej znát z domácností vašich babiček, je stále stejně kvalitní a robustní.


Tento mlýnek opravdu mele a vyrábí se již více než 1let. Oboustranný nůž, velký plnicí otvor a šikovné pěchovadlo. Rychlé zpracování masa díky silnému motoru. Inzerát platí do smazání.


Nástavec na mlýnek na maso

Profesionální výsledky dosáhnete s těmito nástavci rychle a jednoduše. Pro požití se samostatně prodávaným masomlýnkem pro optimum. Pro lehké naplnění je součástí pěchovač, kryt na pěchovač a plnicí miska. Sada ks plnící nástavce na klobásy na mlýnek na maso č. KitchenAid nástavec na plnění klobás SSA.


Pro správné použití se nástavec musí používat v kombinaci s mlýnkem na maso (FGA). Máte rádi domácí sekanou, hamburgery nebo lasagne? Pak vám doma určitě nesmí chybět kvalitní mlýnek na maso Porkert. Kromě masa pomele také česnek, zeleninu, ovoce nebo strouhanku.


O vánocích na něm připravíte i oblíbené vanilkové rohlíčky - stačí dokoupit nástavec. Díky litině je robustní a má dlouhou životnost. Chcete vybavit vašeho kuchyňského robota novým příslušenstvím a získat tím nové funkce? Značka ETA nabízí širokou škálu příslušenství pro své kuchyňské roboty.


Vyberte si z příslušenství jako je mlýnek na mák, lis na ovoce, nástavec na protlačování těstovin, mlýnek na maso a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky