čtvrtek 3. listopadu 2016

Manipulační přísavka na sklo

Manipulační přísavky na sklo usnadňují přenášení skleněných tabulí. Tento chytrý pomocník zajistí bezpečnost skla i prstů a umožní pohodlné uchopení. Podtlaková madla značky Vorel a Extol jsou vhodná pro přenášení skla, dlaždic, mramoru, žuly a kovů. Konstrukce z kvalitní hliníkové slitiny se postará o dlouhou životnost ručního nářadí a zajišťuje.


U nás najdete široký výběr profesionálních gumových přísavek na sklo.

Pokud potřebujete přemístit menší skleněné tabule, nebo jiné materiály s hladkým nepórovitým povrchem, bez kvalitního vybavení se neobejdete. Naše gumové přísavky na sklo mají nosnost od 50kg do 79kg s objemem talíře od 204mm do 250mm. Praktické na přenášení a manipulaci s čistými, suchými a neporézními materiály. Profesionální manipulační technika pro všechny.


Jestliže budete mít zájem o spolupráci s touto moderní technikou, stačí se obrátit na odborníky. Ti vám nejenom dokážou poradit s tím, jaký typ této techniky je ideální pro vaše potřeby, ale také vás naučí se vším zacházet, což je velmi důležité. Hliníková manipulační přísavka s maximální nosností 1až 150kg, 3x přísavky, šedá barva, použití při nasazení nebo výměně skla v domácnosti nebo u vozidel.

Kružítka na sklo - řezák Popisovače skla ( rytecké ) Kleště ulamovací, mozaikové. Hobby řada Upozornění: Barevná kombinace na fotkách je pouze ilustrační a může se od výrobku lišit. Lze použít nejen na sklo, ale i na jiné hladké povrchy. Přísavka na sklo a opravu karoserií, nosnost kg Přísavka na sklo a opravu karoserií.


Ideální pro přenášení těžkých břemen s hladkým povrchem okna, zrcadla, dveře nebo pro. Tablet tak bude pevně uchycen na předním skle vašeho auta a můžete si tak naplno vychutnat navigování pomocí velkého displeje. Připevněte si oblíbený tablet iGET na čelní sklo vašeho auta a využijte jeho navigační schopnosti naplno.


V případě, že tyto prostředky velmi nutně potřebujete, je možné zakoupit přísavky na sklo , které efektivně řeší právě tuto obtíž, která je starostí mnoha různých techniků. Vyřešte tedy tento problém velice snadno, a to jednoduchou investicí. Vhodné pro manipulaci s tabulemi skla nebo s jinými materiály s hladkou plochou. Prísavka na sklo dvojitá – pár nosnosť kg.


Porovnat Není skladem Zjistit dostu. MANIPULAČNÍ TECHNIKA Nosiče skla,. ELLIX malá manipulační přísavka se hodí pro jednoduché zvednutí všech hladkých povrchů, zejména u rovných, plynotěsných, čistých, suchých a odmaštěných povrchů jako plechů, dlaždic, skleněných a plastových desek.


Je vyrobena z plastu a má maximální nosnost kg. Plastová přísavka na sklo se dvěmi přísavkami o průměru 1mm.

Na používané vakuové manipulátory musí být spolehnutí Uplifter Vám nabízí širokou škálu vakuových přísavek a přísavných rámů pro manipulaci různých materiálů. V našem sortimentu najdete řešení pro sklo , sendvičové panely, kameny, atd. Manipulátory s vakuovými přísavkami na sklo představují specifické přídavné vybavení pro minijeřáby a zdvihací stroje JEKKO. Vakuové přísavky se zavěšují na hák jakéhokoli minijeřábu nebo zdvihacího stroje.


Manipulátory jsou instalovány pomocí redukce na konec hlavního ramene a propojeny elektronicky a případně. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Zrychlete montáž skleněných prvků a zajistěte větší bezpečnost na stavbě.


Nabízíme celou řadu vakuových zdvihacích zařízení s přísavkami. Vyberte si manipulátor na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky