úterý 22. listopadu 2016

Skleněné misky na plovoucí svíčky

Dekorační plovoucí svíčky využijete při každé příležitosti. Plovoucí svíčky naaranžujte větších misek s vodou a pískem, drtí nebo krystalky. K plovoucí svíčkám si můžete zakoupit v našem obchodě různé misky na plovoucí svíčky nebo skleněné svícny.


Oceníme Vaše názory a hodnocení. Přejeme příjemné chvíle.

Skleněné mísy a misky na plovoucí svíčky , - 1Kč: malé misky (baleno po ks) - na svíčku, na dně byly kamínky - 1Kč za balení. Poslední kusy - při jejich odběru cena dohromady 400. Možno použít živé nebo umělé květiny, akrylová kamínky, mušličky, oblázky a dokonalá dekorace ja na světě!


Zboží si lze vyzvednout dny před svatebním dnem a zpět vrátit do dnů od svatebního dne v Českých Budějovicích, Veselí nad Lužnicí nebo Rožná pod Pernštejnem (Bystřice nad Pernštejnem) - dle dohody. Vonné svíčky , vánoční svíčky , plovoucí svíčky. Vyber si podle stylu, kvality, barvy a ceny. Následně můžete přidat různé barvy a vůně do svíček a zvolit vhodnou formu na svíčky , která dá konečnou podobu.


Svíčka o více barvách není také nijak složitá.

Jediná obtížnost je vyhodnotit, kdy nalít další vrstvu vosku. Formy na svíčky musí mít hladký a čistý povrch. Chcete, aby svíčky vnesly do vašeho života trochu světla?


Vyhledejte si v naší nabídce, co potřebujete, ať už je to malý svícen, nebo velká lucerna. A co třeba vonnou svíčku pro potěchu čichových buněk? Vyberte cokoli, pak se v klidu posaďte a vychutnejte si příjemnou atmosféru mihotavých plamínků.


Přečtěte si více informací. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. HŘBITOVNÍ SVÍČKY Prodej za zvýhodněné ceny v sekci na celé kartony Hřbitovní svíčky - E-shop svíčky HABAčeK s. Miska může zastat několik funkcí. Můžete do ní nasypat oříšky, chipsy, nakrájet do ní bagetku apod. Kromě keramiky bývají misky i skleněné a opravdu stylovou záležitostí je miska dřevěná.


Keramická miska krásně zapadne k ostatnímu keramickému nádobí. Ideální pro menší porce zapékané jarní zeleninky, těstovin, brambor či sýrových dobrot. V nabídce TESCOMA je najdete v mnoha provedeních – plastové, porcelánové i revoluční silikonové, které jsou vhodné do mrazničky i mikrovlnné trouby a ocení je stoupenci zdravého životního stylu.


V naší nabídce si můžete vybrat mezi svícny klasickými nebo miskami a talířky na svíčky votivní i čajové. Vybírejte podle druhu materiálu, stylu nebo barev, tak aby se stal svícen dokonalou ozdobou Vašeho interiéru.

Moderní skleněné dózy s vzduchotěsným a vodotěsným uzávěrem vynikající pro uložení pokrmů, jejich přenášených a ohřívání v mikrovlnné troubě s nasazeným víčkem. V nabídce též skleněné dózy pro uložení sypkých potravin s nerezovým či plastovým víčkem nebo s víčkem z vysoce odolného bambusového dřeva. Potřebujete misky na cereálie k snídani nebo na osvěžující letní salát?


Navštivte webové stránky IKEA a prohlédněte si naši nabídku misek a skleněných misek. Vítám Vás na stránkách internetového obchodu Hobby Svíčky. V našem internetovém obchodu najdete vše potřebné k výrobě svíček.


Nabízíme vám formy, vosky, barvy, a další bohatý sortiment materiálů, nástrojů a zařízení na výrobu svíček jak pro profesionály tak pro začínající výrobce. Osobní odběr Objednávky je možné vyzvednout osobně ve skladu v Hořovicích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky