středa 9. listopadu 2016

Střešní box thule

Tento střešní box pro celou rodinu bezpečně přepraví všechny vaše zavazadla, vybavení pro pobyt v přírodě i objemný náklad kamkoli vás cesta zavede. Střešní , na tažné zařízení nebo proč ne oba? Autoboxy - přes 4ks trvale skladem! Vyberte si svoji rakev na auto ještě dnes!


Zatímco v létě využijete nosič kol, v zimě se vám hodí střešní box na lyže. Snadno do nich vměstnáte náklad.

Nový patentovaný montážní systém Power-Grip. Výrazně zvětší Váš zavazadlový prostor, může se pyšnit objemem až 6litrů. Vyzvednutí objednaného zboží na prodejně je po domluvě možné.


Box si v zimě poradí také s lyžemi a snowboardem. Free Shipping Available. Stalo se to jistě každému z nás. Chystáte se s celou rodinou na vysněnou a exotickou dovolenou.


Několik členů rodiny zákonitě potřebuje spoustu věcí a osobních potřeb. Váš automobil je napěchovaný k prasknutí a Vy nutně vyžadujete stále více úložného prostoru.

Podívejte se na to, jak snadno se uchytí střešní box Thule. Je to otázka skutečně jen pár minut a zvládne to opravdu každý. S výběrem Vám rádi poradíme. Moderní šípovitý design s technologií minimalizující odpor vzduchu, hluk větru a vibrace.


Pokud jezdíte na dovolenou, ať už na hory nebo k moři, jistě se Vám takové zařízení vyplatí. Můžete si být jisti, že střešní boxy z naší nabídky jsou vytvořeny na základě rozsáhlých odborných poznatků v oblasti designu, funkčnosti a bezpečnosti. Levné rakve na auto (jak se boxům přezdívá) HAKR jsou například k dostání se slevou až a dopravou zdarma. Boxy nabízíme v různých barevných variantách, velikostech, objemech a samozřejmě od různých značek.


Na střeše vozu budou chráněna před vodou. Hapro od výrobce z Nizozemí. Rozsáhlý výběr střešních boxů všech cenových kategorií naleznete v této sekci. Stejně jako se mění modely vozidel, potřebují na jejich rysy a tvary reagovat i střešní autoboxy. Thule Obal pro střešní box - velikost 1. Prodám střešní box thule Pacific 50 minimálně používaný.


Montážní systém Fast-Grip, Otvírání boční, jednostranné. Oboustranné otevírání, rychloupínací systém Power Click, centrální zamykání, uvnitř protiskluzový povrch, objem 4l, max. Od toho je tady střešní box THULE – ideální pomocník aktivních rodin, outdoorových nadšenců i všech ostatních.


Ten zvládne objemný náklad bez problémů.

Jejich malá výška nijak nesnižuje jejich praktičnost. Ocelové křídlo u modelu Tirol pak nemá jen estetickou funkci, ale slouží především jako příčná výztuž víka, díky tomu je box mimořádně tuhý a zároveň eliminuje rotaci vzduchu za boxem, proto nevydává. Při výběru boxů je důležité vybírat podle šířky a délky střechy vozu.


Při hledání boxu využijte konfigurátor, podle kterého naleznete box rychleji. Během období karantény je standardně otevřeno výdejní místo e-shopu Filson Store - Praha Uhříněves Po-Pá 9-19h (platba hotově nebo kartou). AKCE NA TENTO MĚSÍC (nebo do vyčerpání zásob) - k objednávce ZDARMA dárek.


Při objednávce nosiče prosím zadejte do poznámky heslo dárek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky