pátek 11. listopadu 2016

Americká lednice bez přívodu vody

No nemam dostatecne dlouhou hadicku k privodu vody , takze zatim bez vody. Chtěla bych si koupit americkou ledničku s možností výroby kostek ledu, studené. Proto hledám americkou lednici bez připojení na vodu. Vodu je třeba do integrované nádoby doplňovat manuálně. Dobrý den, existuje americká lednička aniž by musela mít přívod na vodu, nějaká nádržka která se doplnuje.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních dn.

Naše americké chladničky značky LG, se mohou pochlubit prvky, jako jsou dávkovače vody a ledu, supervelké úložné prostory a řada unikátních nápadů, které vaše jídlo udrží dlouho čerstvé. Uvnitř navíc zajistí optimální vlhkost pomocí technologie Twin Cooling Plus a vaše potraviny tak zůstanou déle čerstvé. Americka chladnicka bez privodu vody.


Mimo velký objem a dvoukřídlé dveře je další předností možnost natočení osvěžující a čerstvé vody , s tím také souvisí potřeba vodního filtru. Nemám totiž možnost připojení lednice k vodě. Dalším typem jsou americké lednice se šuplíkem – u těchto lednic může šuplík skrývat minibar, mrazák nebo tzv. Jako poslední zmíníme americké ledničky s připojením nebo bez připojení vody.


Pokud má lednice připojení vody , poskytne vám neomezený přísun filtrované vody.

Mám lednici s chlazením vody a výrobníkem ledu a potřebuju ji dočasně dát na místo, kde není přívod vody. Lednice bez připojení vody. Nejsem si ale jista, jestli se jednoduchým odpojením od přívodu lednice nemůže poškodit (např. jestli se nebude snažit nasát vodu, kterou ale nebude mít, atd.) Funkci ledu můžu vypnout, ale funkci „voda na pití.


LED světla zaručují dokonalé rovnoměrné osvětlení vnitřního prostoru chladničky bez toho, že by oslňovaly. Je vybavená systémom Twin Cooling Plus,. Spotřebovávají navíc méně elektrické energie než standardní žárovky a vydrží po celou dobu životnosti spotřebiče. Spolu s technologií rovnoměrné cirkulace vzduchu Multi Flow se postarají o vytvoření ideálního prostoru pro uchovávání vašich potravin.


Dobrý den, chci se optat na průměr přívodní hadičky na vodu do americké lednice. LG GSL760PZUZ je americká lednice s velkou kapacitou chladničky i mrazničky. Pojme potraviny až pro osm lidí, díky objemu 4a 1litrů. Zadání Potřebuji připojit americkou lednici na vodu, od dřezu, to znamená že bude třeba připojit t kus na studenou vodu co vede do baterie, dále namontovat filtr na vodu a zapojit do lednice.


Nabídka Dobrý den, nabízím svou pomoc. Hodina mé práce je 38- doprava paušální 25- Podrobnější informace na mých stránkách. Práci odhaduji do jedné hodiny. Neuvěřitelná celková kapacita 5l lednice poskytuje dostatek prostoru pro komfortní uskladnění potravin.


Málokterá americká lednice si také může dovolit absenci technologického a funkčního vybavení. V tomto ohledu si tedy můžete být jistí, že americká lednice bude vysoce kvalitní a vybavená. Důvodem je velká konkurence mezi výrobci.

Domácí minibar – naleznete u ledniček amerického typu a jedná se o malý prostor, který je přístupný bez nutnosti otevírat hlavní dveře lednice. Dávkovač vody a ledu – naleznete rovněž u ledniček amerického typu a jde o automat na chlazenou vodu a výrobník ledu a ledové tříště. Konstrukce je spojena s řadou možností. Naprostou klasikou jsou dvoudveřové americké lednice , které mají jednu část určenou na chlazení a druhou na mrazení. Existovat však mohou nebo také čtyřdveřové americké lednice , kde je mrazák umístěný ve spodní části.


Monoklimatická lednice je jednoduše lednice bez mrazáku, má tedy pouze chladicí prostor. Taková lednice se hodí především pro větší rodiny, které potřebují ukládat do lednice větší množství jídla a potravin. Díky absenci mrazáku bývá totiž kapacita monoklimatických chladniček o dost větší než u lednic. Ve výbavě nechybí beznámrazový systém No Frost , automatický výrobník ledu nebo odolný a. LG Invertorový lineární kompresor se zárukou let. Jedná se o moderní spotřebiče s dvoukřídlými dvířky, díky nimž budete mít k dispozici velkou chladničku i objemný mrazák.


Na změkčování vody se používá jiný typ filtru, který by měl být v případě tvrdé vody osazen na na hlavním přívodu do domu. Napojení na vodu je relativně jednoduché.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky