čtvrtek 24. listopadu 2016

Benzínový vařič prodám

Prodám přenosný benzínový vařič Meva. Když jsem jezdil na čundry tak fungoval. Na ventilu chybí pojistka,s ventilkem na. Dům a zahrada - Benzinovy varic bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Pokud jezdíte čsto do přírody a hledáte outdoorový vařič s ekonomickým provozem, doporučujeme benzínový vařič. Tato výhoda se však dá využít až při častém vaření, které zhodnotí vysokou pořizovací cenu vařiče. Kromě toho se hodí, pokud někam letíte letadlem, případně na cesty, kde není jisté zda se vám.


Benzínový vařič prodám

Kempingový plynový vařič PRIMUS Inzerát byl odebran z oblíbených. ONLINE PRODEJ - Fiat 2. PS Challenger Vany 1Topován. Kdysi jej někdo přivezl z Ruska a celé roky byl uložený. Funguje na všechny druhy benzínu a průměrná spotřeba je asi dcl na na hodinu vaření.


Oceníte jej zejména v zimě, kdy propan-butan moc nehoří. Je malý, výkonný kompaktní a vejde se do kapsy u batohu. Díky otočnému dílu a ohebným komponentům je možné vařič pohodlně složit a umístit do nádob na vaření. Možnost osobního převzetí v Praze nebo Plzni, jinak možnost zaslání v rámci ČR. Set obsahuje vařič , palivovou láhev 8ml, závětří, repair sadu, obal.


Vařič používán na občasných akcích. Osobní odběr Pardubice. Mám na prodej tento vařič na benzín. Je nepoužitý, pouze jsem jej zprovoznil a vyzkoušel. Balení obsahuje láhev, pumpu na palivo, vařič , závětří, český návo sadu na údržbu.


Fotky pošlu na vyžádání. Jako nový, žádné vady Dvouzónový indukční vařič s nezávislou regulací Sklokeramická indukční varná deska studená na dotyk (teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě) Úspora času () a el. Minimální tepelné ztráty (účinnost více než ) Speciální.


Hledá v sekci Bazar, kde je v popisu inzerátu uvedeno vaše hledané slovo. DragonFly umožňuje pomalé smažení i. A poslední věc je ten čistící váleček s jehlou. Musí být čistý a nesmí být ta jehla ani trochu ohnutá. Pokud tam začne drhnout a mírně zasahovat při hoření do trysky, je konec.


Ty náhradní díly se dají koupit (Vertical). Pokud nic z toho nezafunguje, pošli vařič do Verticalu do Jablonce. Mají na starost MSR a na.


Rakvičku samolepky s napisem CROSS 2kč obě,šachovnici 1kč,kulate znaky ČZ kč obě,T na benzin 1kč ,benzinovy kohouty 2kč jeden,vičko nadrže 3kč. Zašlu i jdnotlivě na dobirku poštou. Startování pomocí nakopavaci páky nebo řemenem, u mě již nemá využití mám traktor a vari systém.


Velmi dobrý pomocník jak na poli,zahradě nebo lese. Na jednu nádržku dokáže hořet hodiny na plný, nebo 6. Jako palivo stačí jakýkoliv bezolovnatý nebo technický benzín. Keď povolim palivový ventil na pumpe tak mi začne cezeň silno tiect benzín a neviem či to je tim tesnenim alebo niečim iným.


Soto muka s 5l lahvý cca 10x použitej. Yanmar použitý z chlazení. Motory vhodné k nahrazení žravých benzínových motorů do elektrocentrál,do lodí,ke kompresorům, malotraktorům apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky