čtvrtek 3. listopadu 2016

Kulatý ubrus 180

Kulatý ubrus 180

Avšak ne každý ubrus nabízíme ve vypsaných rozměrech. Bílý kulatý ubrus Ø 1cm. Ubrus je nesešívaný, z jednoho kusu (nemá šev uprostřed). Forbyt, Ubrus s nešpinivou úpravou, Čtverečky, kulatý tmavě modrá 1x 1cm.


Kulatý ubrus 180

Materiál: 1 polyester Snadná údržba Snadné žehlení Ubrusy. Materiál je velmi snadno pečovatelný, nerozpadá se a dokonale se hodí na stůl. Běžná cena 55Kč 59Kč 49Kč bez DPH 59Kč 49Kč. Kulaté ubrusy, LuxuryTable.


Také zvažte nabídku čtvercových ubrusů, protože některé dezény z nich jsou cíleně vyráběny pro kulaté stoly. Detail produktu Do obchodu. Kromě estetické funkce plní ubrus i funkci praktickou, protože chrání desku stolu před znečištěním nebo poškozením. Textilní ubrus snadno vyperete.


Ještě praktičtější jsou PVC ubrusy, které stačí otřít mokrou utěrkou. Sladit vzhled místnosti můžete použitím stejné látky na ubrus i závěsy. Krásný kulatý ubrus s bordurou s typickým provensálským vzorem s motivem CITRONŮ. Tento ubrus rozsvítí váš interier, terasu, nebo zahradu. Je z velmi kvalitní stálobarevné bavlny.


Moderní ubrus vypadá nejen elegantně a stylově, ale také se přizpůsobí vašim potřebám. Pokud nenajdete kulatý ubrus vhodný pro Váš stůl, obraťte se na nás. Správně stůl „obléct“ vyžaduje estetické cítění.


Ubrus dokáže jídelní kout patřičně ozdobit, zároveň brání ušpinění stolu. Na kulatý stůl patří vhodný ubrus společně s prostíráním. Goldea vánoční bavlněný ubrus - vzor stř. Krásný režný kulatý ubrus s bordurou s typickým provensálským vzorem s motivem OLIV.


Kompletní sada – kulatý stůl Ø 1cm. LED podsvícení s vlastním zdrojem. Stůl je zespodu podsvícen LED osvětlením s vlastním zdrojem, na dálkové ovládání, možnost různých barevných variant svícení.


Romantický ubrus ve stylu vintage s motivem jemných motýlků a poštovních známek v jemných modrých tónech. Kromě svátečních designů nabízíme také luxusní teflonové ubrusy s vodoodpudivou úpravou v pestré škále barev, které se hodí nejen do domácností, ale i restaurací a hotelů. Kromě výše zmíněných u nás naleznete také ubrusy s prostíráním z tkaného kanafasu, ubrusové šály nebo žakárový teflonový ubrus.


Máte kavárnu a chtěli byste ubrus , který v zákaznících vyvolá pocit, že popíjejí kávu v Paříži? Nebo už se nemůžete dočkat Velikonoc a těšíte se, až celou domácnost oblečete do barev jara se vzory kraslic a pomlázek? Díky ubrusům a látkám s digitálním potiskem se vaše představy stanou snadno skutečností.


Kulatý ubrus 180

Je velmi praktický a je vhodným doplňkem kulatého stolu ve Vaší domácnosti. Teflonové ubrusy jsou klasické ubrusy vyrobené ze 1 polyesteru. Ubrusy z teflonu nesají žádné tekutiny, tedy ani kávu, čaj nebo víno.


Vylitá tekutina zůstává na povrchu ubrusu a lze ji jednoduše setřít ubrouskem nebo utěrkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky