úterý 29. listopadu 2016

Mechanický zametač koberců regulus supra recenze

Mechanický zametač koberců regulus supra recenze

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Určitě budeme ale rádi, když nám po. Uživatelské hodnocení a recenze na Koště a smeták Orion Quick Floor mechanický zametač 1cm.


Tento praktický pomocník bez použití elektrické energie spolehlivě a rychle zametá prach, špínu, vlasy, chlupy i drobné nečistoty. Kvalitní gumový kartáč nevíří prach. Spolehlivě a rychle zametá prach, špínu, vlasy, chlupy a drobné nečistoty.


Použití bez elektrické energie. Snadno uklidíte pod nábytkem i podél zdí. Rychle zametá prach, špínu, vlasy, chlupy a drobné nečistoty z. Gumový kartáč nevíří prach, kónický tvar umožnuje výborně zametat i podél zdí. Kč 4Kč bez DPH 41Kč.


Mechanický zametač pro všechny typy podlah. Praktický zametač spolehlivě a rychle uklidí nečistoty z koberce a bez použití elektrické enegrie. Díky jeho kónickému tvaru výborně zametá i podél zdí a sklopná rukojeť dovolí úklid pod nábytkem.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Leifheit ROTARO S zametač koberců. Zametač disponuje třemi kartáči z přírodních materiálů, které při mechanickém pohybu tam a zpět rotují a sbírají nečistoty do zásobníku. Sklopná rukojeť pro úklid pod.


Mechanický zametač koberců regulus supra recenze

Pro všechny druhy hladkých podlah a koberců. Vhodné do všech domácností, chalup, chat apod. Aktivní gumový kartáč (nepráší, nabaluje a lehce smývá chlupy a vlasy).


Zjednodušené vyprazdňování zásobníku. Zametač Regulus vám pomůže rychle odstranit prach, špínu, chlupy a nečistoty z koberců a to bez použití elektrické energie. Má regulovatelnou výšku hlavice a sklopnou rukojeť pro úklid pod nábytkem. Bezdrátový zametač Swivel Sweeper.


Mechanický zametač koberců regulus supra recenze

Celkem zametací kartáče lze nastavit. Aku zametač mechanický alebo elektrický. Perfektně zametá prach, špínu, vlasy, chlupy a drobné nečistoty z koberců. Zametač je opatřen třemi otočnými kartáči o šířce cm. Nečistoty zůstávají v zásobníku, který velmi snadno vysypete.


Nepotřebujete elektrickou energii a ani žádné. Provedení výrobku: zelená barva Mech. Regulus Supra spolehlivě a rychle zametá prach, špínu, vlasy, chlupy a drobné nečistoty použití bez elektrické energie gumový kar. Recenze na mopy a úklidové soupravy.


Prodám mechanický zametač , jedná se o nevhodný dárek, v původním balení, nepoužitý. Původní cena 4Kč, přenechám za 2Kč. Zbaví vás prachu, špíny, vlasů a chlupů. Na jeho obsluhu nepotřebujete elektrickou energii.


Postačí jen síla vašich rukou. Komfortní používání a dobrou hygienu zvyšuje vodou omyvatelný zásobník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky