úterý 29. listopadu 2016

Pánev na palačinky tescoma

Pánve na palačinky jsou výjimečné hlavně svým tvarem. Jak má správná palačinková pánvička vypadat? Musí mít hlavně snížený okraj pro snadné obracení palačinky během smažení.


Dále by měla být pánev vhodná na váš typ sporáku. Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. Nabízí tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i opravdu velkých průměrů, lehké wok pánve, masivní grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve.


Je vynikající pro přípravu palačinek na sporáku, ale také pro jejich následné zapékání v pečicí troubě. Je opatřena špičkovým nepřilnavým povlakem se zvrásněnou strukturou a charakterem neleštěného přírodního kamene. PRESTO – elegantní kuchyňské nádobí pro každodenní použití, opatřeno kvalitním antiadhezním povlakem proti připalování.


Pánev na palačinky tescoma

Určeno pro elektrické a plynové sporáky, vhodné do myčky. Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve, grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve. Pánev na palačinky i-PREMIUM je masivní odlévaná pánev s vysoce odolným antiadhezním povlakem vhodným pro kovové kuchyňské nářadí. Vaření a smažení na indukci je moderní, rychlé a úsporné.


Pánve a pánvičky s masivním sendvičovým dnem najdete v nabídce firmy TESCOMA v mnoha různých provedeních a designech, které vás neomrzí. Masivní odlévaná pánev se sníženým okrajem vynikající pro přípravu palačinek. Je opatřena prvotřídním antiadhézním povlakem proti připalování a speciálně zabroušeným dnem pro dokonalý kontakt s varnou plochou. Masivní pánev s indukčním dnem z nerezavějící oceli a vysoce odolným antiadhezním povlakem.


Pánev na palačinky tescoma

Pánev má nízký okraj který je vynikající pro přípravu oblíbených. Vhodné pro všechny druhy. Pánev s indukčním dnem z nerezavějící oceli a prvotřídním keramickým antiadhezním povlakem.


Indukční pánev do trouby umí připravit fantastické steaky i směsi, nově však také kypré lívance, extra tenké palačinky a dokonce celé ryby. SmartCLICK – chytré kliknutí. Zásadním kladem i nepřilnavý povrch, na němž nezůstávají zbytky připálené potravy. Provedení je velmi masivní, takže vydrží i méně šetrné zacházení. Pánev můžete bez obav vložit do myčky nebo jednoduše omýt v rukou.


Pokud to tedy jednoduše shrneme, tak vám pánev na palačinky umožní bezproblémově připravovat výborné palačinky , které se nebudou trhat, připalovat, nerovnoměrně propékat a podobně. Každá pánev na palačinky , kterou na následujících řádcích zmiňujeme je výbornou volbou. Banquet pánev na palačinky je vhodná na všechny typy sporáků včetně indukce. Je ideální na přípravu palačinek i vaječných omelet a díky nepřilnavé úpravě nemusíte drhnout přilepené těsto.


Chcete vědět, zda je cena 3Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Milujete palačinky a rádi je připravujete v pohodlí domácí kuchyně? V tom případě by vám neměla ve výbavě chybět kvalitní palačinková pánev , se kterou se budou tvořit palačinky jedna radost. Jak vybrat tu nejlepší pánev na palačinky ? Vybírejte si pánve na palačinky podle parametrů a srovnejte si ceny z internetových obchodů.


Nakupte nejlevněji přes Heureku. Tescoma Pánev na palačinky PRESTO ø cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky