pondělí 21. listopadu 2016

Termo kelímek na kávu

U nás najdete kelímek pro každou velikost kávy. Nejen v zimních měsících jistě oceníte kelímky z termo materiálu, plastové hnědé nebo čiré, papírové bílé nebo s potiskem. Ke kelímkům samozřejmě nabízíme i víčka. Vybírejte z naší kompletní nabídky kelímků na kávu a využijte množstevní slevy. Nápojový termo pohárek - kelímek na kávu , čaj , svařák , zmrzlinu , ledovou tříšť apod.


Thermo kelímek je vyroben z EPS izolačního materiálu ( extrudovaný polystyren ) , který udrží nápoj dlouho v teplém stavu nebo naopak chladném stavu díky svým vynikajícím izolačním vlastnostem. Termo kelímky expedujeme našim klientům již více než let. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte kelímky na horké nápoje za nejnižší ceny a nebo kelímky na horké nápoje pro pohodové oslavy, párty a další akce.


BIO papírový kelímek dvouplášťový má vynikající termo - izolační vlastnosti. Jsou vyrobeny z papírové lepenky potažené PLA vrstvou, proto jsou kompostovatelné a 1 biorozložitelné. Brodit držák na láhev, plechovku, kelímek na kávu , termohrnek na čaj atd.


Držák Brodit na nápoje do auta na palubní desku je určen pro pohodlné a bezpečné odkládání standardních plechovek, lahví, kelímků, termohrnků s kávou, čajem či vodou. Rozměry: Ø dna mm, Ø hrdla mm, výška mm. Projekt Otoč kelímek vznikl z potřeby nabízet zákazníkům stylové, praktické a odolné kelímky na kávu , které po jednom použití neskončí v popelnici. Kelímek je vhodný pro teplé nápoje do 80°C. Kelímků na jedno použití se totiž podle našich odhadů vyprodukuje ročně je v ČR a SK přes 4miliónů.


Kvalitní BIO nápojový pohárek - kelímek na kávu , čaj , svařák a jiné horké nápoje. V balení mix barev dle vyobrazení. Objem kelímku 2ml ( po okraj) , užitný objem 2- 2ml. BIO papírové jednorázové kelímky (pohárky) jsou oproti standardním papírovým kelímků opatřeny vntřní vrstvou z tzv. Nadherný hrnek Royale od italské značky Easy Life je ideální na kávu nebo čaj.


Je vyroben z bílého porcelánu a uvnitř hrnku je zlatý emblém královské koruny. Vyberte si kelímky na horké nápoje, které se Vám nejvíce hodí. Pro kavárny, restaurace a na promo akce dodáváme velmi kvalitní 2STĚNNÉ kelímky na kávu STARCUPS v elegantním designu.


Papírové kelímky mají silnostěnný, tepelně izolační plášť, který zamezuje přenosu tepla z horkého nápoje. GOCUP je ekologický, zdravotně nezávadný kelímek z kvalitního polypropylenu bez zdraví škodlivých BPA, ve kterém si odnesete svou oblíbenou kávu a který posléze můžete vrátit v kterékoliv z kaváren zapojených do partnerské sítě GOCUP. TERMO kelímek na kávu l (ryska 2l) polystyrenový.


Kvalitní kelímky na horké nápoje z pěnového polystyrenu, dokonale izolující vrstva zachovává nápoj teplý. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Kelímky na kávu dodáváme zákazníkům přes let. Najdete u nás kelímky na kafe za TOP ceny nebo kelímky na kafe pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Plastový vratný kelímek ze SAN, PP je vhodný na teplé nápoje kávu , čaj, svařené víno, využije se v baru, na večírku, festivalu, na zahradě, u bazénu, v domácnosti, v lázních nebo v hotelovém wellness centru.


Zadejte váš e-mail, který jste uvedli při registraci a my vám odešleme instrukce ke změně hesla. Pokud si po odeslání najednou na heslo vzpomenete, nic se neděje. Stále bude funkční a na tento e-mail nemusíte reagovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky