úterý 8. listopadu 2016

Automatické ovládání dvířek kurníku

Automatické ovládání kurníku časovým spínačem. Protože na chalupu jezdím jen o víkendu, sestrojil jsem pro slepice automatické ovládání kurníku. Nemusíte se starat o dvířka a kontrolovat jestli Vám v noci nenavštívil kurník hladový dravec. Jak vyřešit automatické ovládání otevírání dvířek.


Ve výběhu u kurníku , který sám postavil její manžel a má dokonce automatické a na elektřinu napojené otevírání a zavírání dvířek , dnes pobíhá. VIDEO AUTOMATICKÉ otevírání a zavírání dvířek kurníku 3.

Spínacími hodinami, kdy si určíte sami. V oboru drůbežnictví se již dlouhá léta cítíme jako ryby ve vodě. Tedy spíše jako slepice v kurníku nebo husy v husníku. A protože se dnes polovina nákupů uskutečňuje přes e-shopy, rozhodli jsme se slepice, husy, kachny a další drůbež přiblížit pomocí našeho e-shopu až k vám na dvorek.


V létě není problém aby byli vnitřní dvířka do kurníku otevřená furt, ale nevím co v zimě. Napadlo mě dát do dvířek takové ty pruhy ze silného průhledného igelitu, aby tam nešla zima a ony mohli volně chodit dovnitř a ven. Co vy na to, nebudou mít problém skrz sto chodit, aby se třeba nebály nebo tak.


Součástí balení nejsou dvířka viz související produkty.

Pomocí senzoru se vyhodnotí správná intenzita světla. Elektrická dvířka do kurníku , automatický otevírač, automatické otvírače, ovládání dvířek , automatické otevírání a zavírání, automatika zavírání. Chickdoor jsou automatická kurníková dvířka, která zcela sama ráno otevírají a večer zavírají vchod pro drůbež v kurníku. Pomáhají ji tak chránit před nočními predátory, jako jsou kuny a lišky, a zároveň Vám šetří starosti s každodenním ručním zavíráním slepic. ChickenGuard systém je automatický systém otevírání dvířek kurníku s připojením na vnější stranu dvířek.


PRODEJ POZASTAVEN DO KONCE DUBNA ! Strojek pro dvířka do kurníku , řízená mikroprocesorem Už nebudete muset běhat v pět hodin ráno v pyžamu pouštět slepičky. Otvírání a zavírání kurníku je řízeno dvěma spínacími hodinami, vlastní pohon dvířek zajištuje lineární aktuátor (něco podobného, jako pro otvírání vrat, ale menší), vše napájí 12V akumulátor. Pro jistotu jsem ještě přidal dvě zvonková tlačítka pro manuální ovládání.


Když je dám do kurníku v hodin tak je v kurníku moc světlo a chtějí ven. Dnes to zkusím ve hodin. Otevírač na kurník slepic, vrátný je kompletní automatický systém ovládání pohybu robustních dvířek. Systém je automatický systém otevírání dvířek kurníku s připojením na vnější stranu dvířek.


Zavírač kurníku slepic je kompletní automatický systém ovládání pohybu robustních dvířek. Systém automatický pro otevírání a zavírání kurníku KERBL. Funkce: ovládání řízené světelným senzorem automatické otevírání a zavírání dvířek kurníku pomocí časovače ruční ovládání Vlastnosti: max. Specializovaný obchod DSTechnik.


Zjistěte, v čem spočívají výhody automatického ovládání dveří kurníku.

Lidi už nevím, kde jinde sehnat informaci tak se ptám chytrých hlav zde. Komu by se chtělo vstávat se slepicemi! Drůbež však potřebuje vyběhnout ven, sotva se rozední. Jak tedy vyřešit ranní otvírání kurníku. Potřebuji postavit zařízení pro automatické otevírání dvířek v kurníku (proti kunám a liškám).


Napájí se ze sítě 230V AC. Nechci za to vysolit tisíce. Jako časový spínač mne napadá programovatelná zásuvka ta má minimální interval minutu, systém otevírání by byl. CHICKEN GUARD EXTREME je automatické otvírání a zavírání kurníku se světelným senzorem - vhodný do extrémních podmínek a váhou dvířek do kg.


Otevírač je kompletní automatický systém ovládání pohybu dvířek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky