středa 16. listopadu 2016

Indukční deska electrolux návod

Indukční deska electrolux návod

Indukční vaření je rychlé, přesné a pohodlné. Precizní posuvné ovládání navíc umožňuje vmžiku přejít od prudkého opékání k mírnému varu. V okamžiku, kdy se přiblíží bod varu, upraví intenzitu ohřevu, aby se vření změnilo na stabilnější mírné probublávání. Místo čekání, kdy to začne uvntiř hrnců vřít, se tak můžete. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Díky systému Optifix ji nainstalujete 3x rychleji. Na indukci rozehřejete své nádobí okamžitě. Vaše varná deska 3bude díky indukci rychleji horká. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Electrolux 7FLEX Bridge EIV634. Rychle se zahřeje a udrží si vysoký výkon po celou dobu používání, takže jídlo budete mít připraveno v rekordně krátkém čase a za pomoci minima energie. Kromě toho má tento model skvělou nabídku dalších. Při vaření dochází k minimálním ztrátám energie, protože se nezahřívá celý povrch desky, ale pouze speciální nádobí určené k indukci. Deska pracuje pomocí varných indukčních zón.


Indukční deska electrolux návod

Má ukazatel zbytkového tepla a časovač pro všechny varné zóny. Automatické rozpoznání přítomnosti hrnce. Jakmile se dotknete ovládacího panelu, varná deska začne sálat teplo a ve velmi krátkém čase dosáhne požadovaného stupně teploty. INDUKČNÍ SKLOKERAMICKÁ DESKA VESTAVNÁ NÁVOD K OBSLUZE, VESTAVÌNÍ A ZAPOJENÍ CZ.


Naše výrobky jsou baleny v ekologicky neškodných materiálech, které mohou b. Díky indukční technologii nedosahuje povrch varné desky nikdy vysokých teplot. Rozlitá jídla se proto nepřipečou a desku lze vyčistit krátkým. Na displeji zvolte funkci podporovaného vaření a nastavte, co a jak chcete vařit. Ovládání se sladí automaticky. Položte na ni nádobu a deska sama detekuje její velikost.


Indukční deska electrolux návod

Na dotykovém displeji snadno nastavíte velmi přesnou teplotu i. Mezi nesporné výhody indukčního vaření patří úspornost, rychlost a bezpečnost. Nedochází k ohřevu varné desky, ale pouze dna nádob, na desce se nic nepřipaluje a tak se velmi snadno čistí. Systém DirectTouch vám umožňuje přesné ovládání varné desky pouhým dotykem prstu a okamžité nastavení požadované teploty. Vestavná indukční varná deska se varnými zónami.


Kromě ní disponuje také dětskou pojistkou, automatickým vypnutím nebo. Získáte tak velkou varnou plochu, která je ideální pro velké pánve nebo grily plancha. Sety Franke varná deska. Domácí spotřebiče ELECTROLUX. MasterChef Česko Šéfujte své kuchyni V knize najdete ty nejlepší recepty, které byly k vidění v show Master Chef Česko.


Nadčasová kuchařka obsahuje mnoho univerzálních, exotických i domácích pokrmů a nápadů pro každou příležitost. Pro rychlejší dosáhnutí maximální teploty můžete využít funkci Booster.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky