čtvrtek 10. listopadu 2016

Hrnce tescoma ultima

Discover Shiseido and more than 4other beauty brands. Tlakový hrnec ULTIMA má unikátní systém rychlého nastavení pracovního tlaku IDEALCOOK. Přímo na regulátoru tlaku na víku hrnce máte graficky znázorněny jednotlivé druhy masa.


Nastavením regulátoru do odpovídající polohy vytvoříte v tlakovém hrnci ideální tlak pro zvolený typ pokrmu : rybu, drůbež, vepřové nebo hovězí maso. Můžete tak velikost hrnce zvolit podle toho, jestli vaříte guláš na rodinou oslavu nebo jen pár litrů silného hovězího vývaru. Intuitivní nastavení tlaku podle piktogramů zabezpečí ideální podmínky pro vaření všech druhů masa a ostatních pokrmů.


Hrnec pohodlně otevřete jen jednou ruk. Luxusní kuchyňské nádobí s revolučním systémem regulace páry a cezení. Unikátní sklonerezové poklice se pracovními polohami: 1. DNÝ OTVOR PRO PÁRU pro rychlé dosažení varu. Přináší totiž do kuchyní jedinečné vychytávky, mimořádnou kvalitu a originální design současně.


Hrnce TESCOMA se vyznačují dlouhou životností, kvalitními materiály a samozřejmě i designovým zpracováním. Vsaďte na českou značku TESCOMA a vybavte svou kuchyň nerezovými hrnci z řady GrandCHEF, SmartCOVER nebo PRESTO. V nabídce pro vás máme hrnce o objemu – l. Pak už jen stačí zvolit ten nejlepší recept, zjistit, zda máte vše potřebné na vaření a hurá do příprav. Luxusné tlakové hrnce s ľahkým nastavením ideálneho tlaku IDEALCOOK pre rýchlu a šetrnú prípravu všetkých obvyklých pokrmov. Vďaka veľkému otočnému uzáveru v. Tescoma tlakový hrnec Ultima 4. Kvalitný nerezový riad pre profesionálne a domáce kuchyne, panvice všetkých veľkostí aj obľúbené a mimoriadne bezpečné tlakové hrnce zo špičkových materiálov.


Všetky spĺňajú vysoké nároky pre moderné a úsporné varenie. Bez kvalitných hrncov a panvíc sa v kuchyni nezaobíde nikto. Ak chcete naviac variť rýchlo a úsporne, nesmie vám doma chýbať ani dobrý tlakový hrniec.


Hrnce tescoma ultima

Luxusný tlakový hrniec s ľahkým nastavením ideálneho tlaku IDEALCOOK pre rýchlu a šetrnú prípravu všetkých obvyklých pokrmov. Konyhai eszközök és segédeszközök. Pokud ještě nevlastníte tlakový hrnec, je na čase zvážit jeho pořízení.


Vaření v tlakovém hrnci je zdravější, rychlejší, a proto úspornější. Tradiční český výrobce TESCOMA vám nabízí skvělou variantu z prvotřídní nerezavějící oceli. Rukoväť kastrólika je prispôsobená na praktické odkladanie znečisteného kuchynského náradia, a preto nemusíte riešiť, kam ho položíte, aby vám neprekážalo. Zde se nacházíte: Heureka. Galerie (2) Galerie (2) Top 11.


Luxusní set hrnců, kastrolů a rendlíku s poklicemi s revolučním systémem regulace páry a cezení. Sklonerezové poklice mají tři unikátní pracovní polohy. Rukojeť rendlíku je uzpůsobena pro praktické odkládání znečištěného kuchyňského náčiní, a proto nemusíte řešit, kam jej položíte, aby vám nepřekáželo. Ak ešte nevlastníte tlakový hrniec, je na čase zvážiť jeho zaobstaranie. Nádobí je velmi odolné a. Samostatné tlakové hrnce – TESCOMA tlakový hrnec ULTIMA 6. Luxusní tlakový hrnec se snadným nastavením ideálního tlaku IDEALCOOK.


V čem tlakový hrnec ULTIMA vyniká? Sama značka neprerazila len v Česku a na Slovensku, ale svoju kvalitu prezentuje aj po celom svete. Tradícia svetovej značky Dôkaz kvality a. Tlakové hrnce ) Hodnocení produktu: (recenzí) Papiňák ULTIMA v praktické sadě Vaření pod tlakem nikdy nebylo snadnější, bezpečnější a praktičtější. Představujeme luxusní tlakový hrnec ULTIMA s extra snadným nastavením. Chcete doručiť tovar na Slovensko?


Hrnce tescoma ultima

For shipping to other EU countries visit this page TESCOMA ULTIMA 7. Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte TESCOMA Schnellkochtopf ULTIMA L. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Do hrnce z kolekce Ultima se vejdou tři litry tekutiny které lze přivést k varu na všech typech sporáků včetně indukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky