úterý 22. listopadu 2016

Teflonová látka na ubrusy

Teflonová žakárová látka na ubrusy Lila - smetanová. Pokud máte atypický stůl, nebo pořádáte slavnost, na které máte dlouhé banketní stoly, můžete si vyrobit vlastní ubrus přesně na míru. Na požádání Vám z teflonové látky vyrobíme ubrus, jehož okraje vypálíme do ozdobných vlnek. Do kuchyně - Metráž na ubrusy.


Teflonová látka na ubrusy

Dante povlečení-záclony. VOLEJTE rádi vám pomůžeme. Látkové ubrusy jsou z příjemného materiálu, působí elegantně a luxusně.


Pro případ rozlití pití a znečištění jsou látky opatřeny teflonovou úpravou, která je snadno omyvatelná a nepohlcuje vodu. Chcete-li, aby váš stůl vynikl nad ostatními, pořiďte mu kvalitní obleček z našich látek. Bohatý výběr zaručí spokojenost každé hospodyňky a kutila. S našimi bavlněnými látkami můžete prostřít při každé příležitosti, ať jde o návštěvu rodiny či slavnostní událost.


Teflonová látka na ubrusy

Prodáváme i polyesterové látky, které se taktéž hodí k ušití ubrusů. Goldea teflonová látka na ubrusy - zlatá srdce na šedém - šířka 150cm 1cm. Goldea luxusní teflonová látka na ubrusy - bílá s velkými ornamenty - šířka 160cm 1cm. Díky teflonové úpravě je látka vodoodpudivá, tekutina se do látky nevsákne a údržba je tak mnohem snažší.


Stylové ubrusy z našich látek Férové ceny 1 kvalita vzorky zdarma Nechte se inspirovat ☛ latka. Luxusní a velmi hezká polyesterová dekorační lát. Nakupujte látky na ubrusy – velký výběr latka. Někdo používá ubrusy jako ochranu stolu, někdo je považuje za estetický doplněk.


Teflonová látka na ubrusy

Ubrusy se používaly odjakživa. V dnešní době, kdy máme na výběr široký sortiment materiálů, barev, vzorů a rozměrů, je možné spojit jak estetickou, tak praktickou stránku. Jednobarevná dekorační teflonová látka. Parametry: Materiál: 1 polyester. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Látky na ubrusy - Materiál - Polyester s teflonovou úpravou. Garnýže, záclony, látky, závěsy a bytové doplňky.


Teflonová látka na ubrusy

Dekorační teflonová látka š. Vďaka teflónovej úprave je látka vodoodpudivá, tekutina sa do látky nevsiakne a údržba je tak oveľa ľahšie. Látka na ubrusy Gastro HT š. Táto dekoračná látka je z jednej strany potlačená zámockým vzorom s ozdobným lesklým motívom. Květy v šedomodré metr (květinová látka na polštáře či ubrusy , též i závěs) Originální motiv květin ve větvích. Pevný materiál pro vytvoření elegantních a výrazných závěsů. Vhodné i pro ušití netradičních ubrusů nebo polštářů.


Podklad v pastelovém odstínu kachního vejce. Tato látka je vhodná zejména na ubrusy , prostírání, závěsy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky