úterý 29. listopadu 2016

Aquastop myčka

The words aqua, and stop, are used by a variety of companies covering different products. Damp, Condensation, Mould and Waterproofing problems. Za druhé, myčka nádobí Bosch způsobí systémovou chybu.


Ale stalo se tak, že myčka na nádobí Bosch nevydávala kód chyby a voda stále neproniká do myčky nádobí. V daném případě u konkrétního zařízení se pak v praxi jedná o kombinaci jedné či více metod. Korkealuokkainen, CE-merkitty 1-komponenttinen, erittäin elastinen dispersiovedeneriste, sisäkäyttöön.


Lattia- ja seinäpinnoille, kun pinnoitteena käytetään keraamista laattaa tai luonnonkiveä, soveltuu myös lattialämmityskohteisiin. Všechny myčky nádobí volně stojící mají ochranu před vniknutím vody do motoru. Myčka se také nespustí, pokud v ní zůstala voda.


Aquastop myčka

V takovém případě ji restartujte – dlouze zmáčkněte spínací tlačítko. Myčka by po restartu měla zbytkovou vodu odčerpat. Pokud to neudělá, odšroubujte a vyčistěte odpadní síto i čerpadlo na dně mycího prostoru. Jestli ani to nepomáhá, odčerpejte vodu ručně.


Free Shipping Available. Senzor naplnění – Senzor dokáže rozpoznat, kolik nádobí jste vložili do myčky a podle toho upravuje množství vody potřebné pro jeho umytí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Aquastop myčka

Umyté nádobí vždy k dispozici, když jej potřebujete Potřebujete. VarioFlex – je systém uspořádání košů pro lepší uspořádání v závislosti na umývaném nádobí, díky čemuž je myčka efektivněji využívána. V případě poruchy tato funkce vypne program, odčerpá vodu. AquaStop – je bezpečnostní opatření v podobě pojistky. Při závadě dojde k uzavření přítoku vody a zamezení vyplavení místnosti.


Napouštěcí hadice BEKO s aquastopem a pro pračky a myčky. Je opatřená na jednom konci 180° a na druhém konci 90° koncovkou. Spolehlivá technologie aquastop , která v případě poruchy zastaví přívod vody a zabrání tak úniku vody po místnosti. Aquastop : zabraňuje úniku vody z přívodní hadice.


Aquastop myčka

Koše VarioFlex a příborová zásuvka Vario: rozšířené možnosti nastavení s více místem na všech úrovních. InfoLight: červené světlo promítané na zem informuje, zda je myčka zapnuta nebo vypnuta. Myčka má řadu funkcí jako Odložený start - ho Poloviční náplň.


Dle návodu chyba s přítokem vody. Zkusil jsem vše vyčistit, vše zkontroloval ale problém jsem sám neodstranil. Musel jsem kontaktovat linku BEKO a objednat servis.


Další den přijel technik a diagnostikoval špatnou hadici s aquastop ventilem - shořela v něm cívka. Hadici během 20min vyměnil a myčka jede. Druhou alternativou co.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky